Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Τέλος Αυγούστου το υπόλοιπο 30% για αποζημιώσεις 2017


«Αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά με την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ, το 30% θα καταβληθεί το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα μεταξύ 21 και 31 Αυγούστου» λέει στην εφημερίδα Agrenda ο πρόεδρος του Οργανισμού Φάνης Κουρεμπές.
H σχετική απόφαση βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αναμένεται να πάει στον υπουργό για υπογραφή, προκειμένου να κατευθυνθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.H σχετική απόφαση βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αναμένεται να πάει στον υπουργό για υπογραφή, προκειμένου να κατευθυνθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Ο ίδιος εξηγεί ότι «αυτό το διάστημα η σχετική απόφαση βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αναμένεται να πάει στον υπουργό για υπογραφή, προκειμένου να κατευθυνθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το οποίο και θα εγκρίνει την πίστωση για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του 2017 του ΕΛΓΑ, η οποία και τελικά θα επιτρέψει να γίνει η εξόφληση του 30% των αποζημιώσεων του έτους αυτού». Το ποσό αναμένεται να φθάσει περίπου στα 40 εκατ. ευρώ. «Πρόκειται ουσιαστικά για το 30% των 120 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ», εξηγεί ο κ. Κουρεμπές.

agropost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: