Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Tα φετινά μαγιό της Eλληνοαμερικανομεξικάνας Paolita καίνε καρδιές


Χαρούμενα, μοντέρνα, εξωτικά και με τέλεια εφαρμογή 


Η Paolita γ(κ)αζώνει το καλοκαίρι μας

image

Περιμένουμε κάθε άνοιξη τα νέα μαγιό της Anna-Paola Παπακωνσταντίνου γιατί δίνουν πρώτα το σύνθημα για μια εποχή όλο υποσχέσεις, χρώματα και εξωστρέφεια. Η Αnna-Paola με την ελληνο-αμερικανο-μεξικάνικη καταγωγή εμπνέεται για να δημιουργήσει τα πολύχρωμα σχέδια της beach wear συλλογής της από τις πολυπολιτισμικές καταβολές της.

Η σχεδιάστρια
image

Γεννημένη στο Σικάγο από Έλληνα πατέρα και Αμερικανομεξικάνα μητέρα, η Anna Paola μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε Fashion Design στο περίφημο Ινστιτούτο Marangoni στο Μιλάνο και στο Λονδίνο. Δούλεψε στα ατελιέ του Hussein Chalayan και του Alexander Mc Queen πριν δημιουργήσει τη δική της εταιρεία beach wear με το όνομα «Paolita» και έδρα το Λονδίνο πριν 4 χρόνια. Το κεντρικό κατάστημα της φίρμας βρίσκεται στη περιοχή του Marylebone (18 Νew Quebec Street,W1H 7RX) στο Λονδίνο, ενώ τα "Paolita" (μαγιό, καφτάνια, αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια) διατίθενται σε όλο τον κόσμο από την Αruba και την Costa Rica μέχρι το Mexico και το Hong Kong. Στην Ελλάδα τα βρίσκουμε σε επιλεγμένα μαγαζιά της Αθήνας στο κέντρο ή στην Κηφισιά στα Attica φυσικά και σε πολλά νησιά και ξενοδοχεία πολυτελείας. Τα υφάσματα, τα υλικά και οι εκτυπώσεις γίνονται στην Ιταλία.

Η φετινή συλλογή
image
image
image

H νέα συλλογή της «Paolita» για το φετινό καλοκαίρι χρησιμοποιεί μοτίβα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα αλλά και την προ-Κολομβιανή Κεντρική Αμερική. Η «Paolita» ανακαλύπτει ξανά τα κομμάτια-σήμα κατατεθέν της σχεδιαστικής ταυτότητας, εμπλουτισμένα αυτή τη φορά με εξαιρετικά δείγματα art deco αισθητικής. Υπάρχει όμως και μια μικρή παιχνιδιάρικη «ανατροπή» στα φετινά prints. Καθώς είναι όλα τους πυκνά σε σχέδια και εικόνες, η σχεδιάστρια σε προκαλεί να λύσεις το κουίζ και να ανακαλύψεις πάνω σε κάθε διαφορετικό μοτίβο το πουλάκι που αποτελεί και το λογότυπο της φίρμας της. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι ένα χαλαρωτικό παιχνίδι ενώ λιάζεσαι κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Rhapsody In Blue


Apollo


Solids


Golden Gate


Black Magic


Absinthe


De Beauvoir


Chariots


Eltham


Voyage



image

image
image

image

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: