Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο λαός μας λέει ''δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω, ποιός είσαι''. Πίνουν Νερό του Καματερού στο Μέγαρο Μαξίμου... Ο διάσημος Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη και πάλι στο προσκήνιο



Mπλέξαμε άσχημα με κάτι παλαβούς που είδαν φως και μπήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια βρέθηκαν να κυβερνούν τη χώρα. 


Ο διάσημος Καρανίκας λοιπόν σήμερα έδωσε ρέστα κοινοποιώντας ένα σύνδεσμο που αντιστοιχούσε σε άρθρο με τίτλο
-Του είπαν ότι του απέμειναν 18 Χρόνια Ζωής. Να πως γιάτρεψε παράνομα  τον καρκίνο του

Το άρθρο στο οποίο παρέπεμψε ο σύμβουλος του Μαξίμου έλεγε τα εξής:
Στην ηλικία των 32, ο David Hibbit από το Staffordshire της Αγγλίας, διαγνώστηκε με καρκίνο. Αρνήθηκε να συνεχίσει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και οι γιατροί του είπαν ότι είχε ακόμα 18 μήνες ζωής.

«Ένιωσα ότι η χημειοθεραπεία με σκότωνε και δεν είχα τίποτα να χάσω», είπε ο Hibbit στη «Metro». «Δεν μπορούσα να δεχτώ στα αλήθεια ότι επρόκειτο να πεθάνω».

Οι φίλοι του του είπαν για το έλαιο κάνναβης και πώς είχε θεραπεύσει τους ανθρώπους από καρκίνο, στο παρελθόν. Αρχικά, ήταν απαξιωτικός. «Δεν είχα ποτέ καμία σχέση με τα ναρκωτικά», είπε.
Το 2013 υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και χειρουργείο για να αφαιρέσει το παχύ του έντερο, αλλά δεν είχαν επιτυχία στον περιορισμό της εξάπλωσης του καρκίνου. Στο τέλος, ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε, έτσι έδωσε μια ευκαιρία στο έλαιο κάνναβης.
Μετά από 18 μήνες οι γιατροί του δήλωσαν ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο, τουλάχιστον για τώρα.
Το Cancer Research UK λέει ότι είναι ανενημέρωτο για ανθρώπους που χρησιμοποιούν εκχυλίσματα από την κάνναβη για να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και ότι δεν υπάρχουν καλά αποδεικτικά στοιχεία για να το υποστηρίξει ως ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο. Αλλά ίσως μια μέρα ο κόσμος πειστεί και δώσει στην κάνναβη την ευκαιρία που τόσο ξεκάθαρα αξίζει.


Η παραπομπή του θρυλικού  Καρανίκα στο συγκεκριμένο άρθρο έβαλε φωτιά στα social media. Aνάμεσα σε αυτούς που του απάντησαν ξεχωρίζουμε την  ανάρτηση της Λία Σκλαβενίτου:
Προ εικοσαετίας είχα μία συνεργασία με ένα ζευγάρι (τους έκανα το σπίτι τους),θαυμάσιοι άνθρωποι,σύγχρονοι, ευγενείς,καλλιεργημένοι, η χαρά του αρχιτέκτονα. Μετά από χρόνια συνάντησα την γυναίκα, είχε καρκίνο στο στήθος, είχε σιχαθεί τους γιατρούς, ήταν αντίθετη με τις χημειοθεραπείες, της έφτανε που της έκοψαν το στήθος, δεν θα τους επέτρεπε τίποτε άλλο και έφευγε για το Θιβέτ μόνη για να θεραπευτεί. Είχα συγκλονιστεί, ψέλλισα ένα να το ξανασκεφτεί, ας κάνει τις χημειοθεραπείες και φεύγει μετά, μου έριξε ένα παγερό βλέμμα και μου είπε: «δεν καταλαβαίνεις». Δεν έμαθα νέα της, ώσπου μετά τρία χρόνια την συνάντησα μέσα στην τρελή χαρά να μου λέει θεραπεύτηκα. Χώρισε, τα παιδιά και το σκυλί έμειναν με τον άντρα της και αυτή ασχολούνταν με τη γιόγκα και τα βότανα που έμαθε και που τη θεράπευσαν. Ψέλλισα ξανά αν κάνει τις εξετάσεις της για να εισπράξω την περιφρόνησή της σε όλο της το μεγαλείο. Την σκεφτόμουν συχνά. Συνάντησα τον άντρα της μετά δύο χρόνια, πέντε συνολικά από την πρώτη διάγνωση, ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στο συκώτι και πέθανε σε τρεις μήνες από την κατάρρευσή της. 



Αυτό το αφιερώνω στους Καρανίκες αυτού του κόσμου που με τόση ευκολία και ποντάροντας στην ανθρώπινη απελπισία που θολώνει την σκέψη, προσπαθούν να αποκτήσουν υπόσταση.


Πώς απάντησε ο ίδιος σε όλα αυτά; Με τη φράση: «Διαγράφω κατινιές»!



Δεν υπάρχουν σχόλια: