Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

''Αυτό που βιώνουμε είναι γενοκτονία''. Η ψήφιση του Ασφαλιστικού φέρνει ''βροχή'' παραιτήσεων στα στελέχη των ΑΝΕΛ


vouleutis

«Αυτό που βιώνουμε είναι γενοκτονία. Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου που με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν στις δύο δύσκολες εκλογικές περιόδους του 2012 και 2015, ότι έχω υποβάλλει την παραίτησή μου από την ιδιότητα του πολιτευτή καθώς και του μέλους του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.. Οι λόγοι της παραίτησης μου έχουν να κάνουν με την παρέκκλιση από τη χαραχθείσα αντιμνημονιακή πολιτική και το πολιτικό πρόγραμμα των ΑΝ.ΕΛ.. Δεν είναι αυτές οι ιδέες και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίσθηκα με πάθος αλλά ούτε και αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί που μας στήριξαν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις να νιώθουν προδομένοι. 

Ζητήσαμε την ψήφο του ελληνικού λαού με αιτήματα, την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, την καταγγελία των μνημονίων, τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους, την διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία κλπ. Σε πείσμα αυτών που λέγαμε (!!!), για ανάπτυξη από το Πάσχα, για αλλαγές στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, για μικρή περίοδο ανοχής γιατί το κράτος είναι ενιαίο και υποχρεούμαστε εν μέρει να εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις των προηγούμενων, νέα μέτρα ψηφίζονται. Νέα, σκληρότερα, μέτρα φωτιά που περιλαμβάνουν 5,4 δισ. φόρους και

 πρόσθετα μέτρα 3,6 δηλ και ένα νέο 4ο μνημόνιο.!!! Χωρίς να γνωρίζουμε έως τώρα, πού χρωστάμε; Πόσα πήραμε; Τι τα κάναμε; Πόσα ακόμα χρωστάμε; Ποιο είναι το νόημα της διαπραγμάτευσης; Είναι η τελευταία; Τι εννοούν πλεόνασμα; Με πόσες αυτοκτονίες ακόμη θα επιτευχθεί. Ποιά είναι η Ελλάδα αν δεν είναι οι Έλληνες;
Και όλα αυτά στο όνομα του χρέους. Του επαχθούς και επονείδιστου.!!!!!!!! Και βέβαια είναι άλλο πράγμα να αντιμετωπίζεις μια καταστροφή με ελπίδα για ένα μέλλον αξιοπρέπειας κυριαρχίας κι ανεξαρτησίας και άλλο ν" αντιμετωπίζεις μια καταστροφή που θα ολοκληρωθεί με ό,τι εθνικό εισόδημα έχει απομείνει να κατευθύνεται στους «έξω», για την αποπληρωμή ενός χρέους που δεν αποπληρώνεται στους αιώνες των αιώνων και κάνει την ίδια την κοινωνία μη βιώσιμη.
Αυτό που βιώνουμε έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γενοκτονίας: 1. Δια της βίας διώχνουμε την νεολαία μας στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας. 2. Με την ανεργία να κυριαρχεί και να εμποδίζει τη νεολαία να κάνει οικογένεια και παιδιά. 3. Με τις συνθήκες ζωής, πείνα, φτώχεια να οδηγούν στην εξαθλίωση στα ψυχικά προβλήματα στο άγχος- στρες και στην αυτοκτονία ή στο φυσικό θάνατο. 4. Με την των υγεία των Ελλήνων με χαμηλά εισοδήματα να εμφανίζει τάση επιδείνωσης, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό αδυνατεί να εξασφαλίσει τα φάρμακα και τη θεραπεία που έχει ανάγκη. Και βέβαια αυτό το έγκλημα είναι συνεχές .. 
Πάντα πίστευα ότι αν θέλεις να διορθώσεις την πορεία ενός οχήματος πρέπει να είσαι μέσα σ΄ αυτό και όχι έξω. Θεωρώ ότι όταν φεύγεις ουσιαστικά εξυπηρετείς το σύστημα και όχι τον σκοπό και τις ιδέες σου. Πίστευα και πιστεύω, ότι πρέπει να μένεις πιστός και να αγωνίζεσαι για τις ιδέες και τα ιδανικά σου και αυτό έκανα. Όμως το σύστημα "χτίσθηκε" με πολύ γερά θεμέλια και ο αγώνας ήταν άνισος.
Υ.Γ. Μερικοί, ίσως πιστεύουν, ότι το «σύστημα», η εξουσία, το κράτος, οι αρχές της ΕΕ, όλοι είναι ανίκανοι να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη καταστροφή. Ανίκανοι; Όχι βέβαια. Είναι πολύ ισχυροί και αρκετά αποτελεσματικοί στην επίτευξη του στόχου τους!!! Στεφανίδης Γεώργιος τ. Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.. τ. Μέλος Εθνικού Συμβουλίου







(Η παραίτηση του Μιχάλη Αλεξάκη, υποψήφιου βουλευτή Χανίων μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και Περιφερειάρχη Κρήτης των «ΑΝ ΕΛ»)!
Παραίτηση του Μιχάλη Αλεξάκη από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»
ΧΑΝΙΑ
27/04/2016
«Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και αφότου κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια συνεννόησης και συνεργασίας, εξαντλώντας κάθε όριο που μου επιβάλλει η ηθική μου, αποφάσισα σήμερα να δηλώσω στον κ.Γενικο γραμματέα του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την παραίτηση μου από Μέλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,από την θέση του ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ στον τομέα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝ ΕΛ.
Από ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ και από ΜΕΛΟΣ του κινήματος. Τελικά όταν δεν πιστεύεις σε τίποτα άλλο παρά στο κόμμα σου και μάλιστα με δογματικό τρόπο, είσαι καταδικασμένος να ζήσεις την επανάληψη της κατάστασης που επιδίωξες .Διότι με την απραξία δεν μπορεί ν' αλλάξει ο κόσμος. Άρα με απλώς κατηγορίες δίχως πράξη το μόνο που πετυχαίνεις είναι η αλλαγή της αλλαγής, δηλαδή η επιστροφή στην κατάσταση την αρχική.
Οι απόψεις μου πλέον δεν ταυτίζονται με τον τρόπο προσέγγισης, διαχείρισης και επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων, που ακολουθεί η κυβέρνηση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που επιβάλλει να ακολουθήσω την επιλογή της ανεξαρτητοποίησης. Οι διαφωνίες μου με τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας του τόπου οξύνθηκαν μετά τα πρόσφατα γεγονότα που απασχόλησαν και κατ' ουσία τάραξαν την κοινή γνώμη.
Θέματα παιδείας, σύμφωνο συμβίωσης θέμα Μουζάλα, συνεχιζόμενος ενφια , υπερφορολόγηση,μη λήξη των καπιταλ κοντρολς, παραχώρηση των αεροδρομίων, Ειδωμένη ,μεταναστευτικό ,Λιμάνι Παιραιά, καταλήστευση των πολυτεκνικών επιδομάτων. απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Γελοίο και επικίνδυνο ασφαλιστικό και τώρα δημιουργία καταυλισμού παράτυπων μεταναστών στα Χανιά.
Δυστυχώς ποτέ δεν εισακούστηκαν οι ενστάσεις και ανησυχίες μου σε θέματα που απασχολούν την κοινωνία . Η Πατρίδα είναι το κοινό μας σπίτι. Δεν μπορούμε αδρανείς να παρακολουθούμε την αριστερά των φρικιών και των ταγαροπολιτικών που δεν πιστεύουν στο Έθνος και το μισούν να διαλύουν την χώρα.» .


tsimitsi



Παραιτήθηκε και η τομεάρχης Χανίων των ΑΝ.ΕΛ., Καλλιόπη Τσιμιτσή
8 Μαΐου 2016
Μετά την απόφαση του προέδρου και της κοινοβουλευτικής μας ομάδας να ψηφίσουν το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στο συνταξιοδοτικό μας μέλλον, μετά τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του πρόεδρου προς τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη ,την παράβλεψη επι έναν χρόνο της τιμωρίας των υπευθύνων, μετά την απόφαση του ΥΕΘΑ για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στα Χανιά, μετά τα ατέλειωτα λουκέτα μικρομάγαζων που βλέπω καθημερινά γύρω μου και μετά την παραίτηση του κ. Αλεξάκη Μιχάλη από την θέση του περιφερειάρχη Κρήτης της Γραμματείας δεν έχω λόγο να στηρίζω και να μοχθώ για τους ΑΝΕΛ.
Υποβάλω την παραίτηση μου από τομεάρχης Χανίων και από μέλος του κινήματος.
Με εκτίμηση ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΙΜΙΤΣΗ - ΕΜΠΟΡΟΣ

Διαβάστε ακόμη
Κυριακή, 8 Μαΐου 2016
Η Ψήφιση του Ασφαλιστικού εκτρώματος φέρνει ''βροχή'' παραιτήσεων στους  ΑΝΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: