Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τι θα δούμε ακόμη;;; Ο Δήμος Πρέβεζας έστειλε έκτακτη υπάλληλο ΥΕ, ως καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό, αλλά αρνήθηκε καθόσον είναι πολιτευτής με τους ΑΝΕΛ!

Χρυσανθακόπουλος από την Πρέβεζα: «Θα τους στείλουμε στο δικαστήριο» - «Εμείς υπερασπιζόμαστε την Ορθοδοξία» - «Οι επαναστάτες κάνουν ελιγμούς, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς» (photo+vid)


Κάτοικος της Πρέβεζας, που έχει προσληφθεί με τα πεντάμηνα ως έκτακτη υπάλληλος στον Δήμο Πρέβεζας στην κατηγορία ΥΕ, ήταν υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στο Νομό Πρέβεζας στις πρόσφατες εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Και ενώ όλα τα γραφεία γέμισαν από υπαλλήλους των πεντάμηνων που εκτελούν υπηρεσία γραφείου, στην παραπάνω έδωσαν εντολή να εκτελέσει καθήκοντα καθαρίστριας στον παιδικό σταθμό Μαργαρώνας.
Η ίδια ...αρνήθηκε να εκτελέσει καθήκοντα καθαρίστριας, επικαλούμενη το γεγονός ότι είναι πολιτευτής και τελικά δεν πήγε.
Τώρα ο παιδικός σταθμός αναζητεί καθαρίστρια, ο δε Δήμαρχος Πρέβεζας αναζητεί την ... ''κατάλληλη θέση'' που θα τοποθετήσει την παραπάνω πολιτευτή των ΑΝΕΛ. 

dimosprevezas

Δείτε video από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ Πρέβεζας, των τελευταίων εκλογών


Δεν υπάρχουν σχόλια: