Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Aγανακτισμένος ο Μπουτάρης με τους Συριζαίους: Φόρεσα γραβάτα γιατί μου τη σπάνε!


«Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις» δήλωσε o Γιάννης Μπουτάρης σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».


Η σταγόνα που φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ήταν η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον Φρανσουά Ολάντ στην πρόσφατη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα.


«Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα» λέει ο κ. Μπουτάρης καρφώνοντας και τον Γιάνη Βαρουφάκη: «ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη».


«Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση» είπε οργισμένος ο Γιάννης Μπουτάρης και αποκαλύπτει ότι η επόμενη επιλογή του θα είναι φουστανέλα!

«Εχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα.  Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;» αναρωτιέται ο δήμαρχος Θεσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: