Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Προεκλογική εκστρατεία φάση ΤΕΞΑΣ, με πούλμαν με τη φάτσα του και τα συναφή, θέλει να κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ψάχνει εθελοντές

Πούλμαν με τη φάτσα του και τα συναφή

Ανήκομεν εις την Δύσιν έλεγε πάντα η Νέα Δημοκρατία και ο Άδωνις Γεωργιάδης το πήρε πολύ στα σοβαρά και είπε να κάνει την προεκλογική εκστρατεία του τέρμα American, όπως ο Ομπάμα και η Κλίντον.


Ο Άδωνις είδε μάλλον οτι η προεκλογική εξτρατεία τύπου Donald Trump δεν πολυδουλεύει και σε άλλη μια στιγμή θείας έμπνευσης σκέφτηκε να οργώσει την Ελλάδα με ένα πούλμαν που θα φέρει πάνω τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά μια τεράστια φωτογραφία της φάτσας του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους, η πρώτη στάση του φρικαλέου πούλμαν θα είναι οι Σκουριές.

Ακόμη, ξέρουμε οτι ο Άδωνις χρησιμοποιεί το twitter του σαν craigslist και κάθε φορά που χρειάζεται κάτι το ζητάει από εκεί:


Τώρα που μάζεψε τις υπογραφές, θέλει και εθελοντές.


tributememe
  
Θέλουμε σαν κολασμένοι να μπούμε στο λεωφορείο της φρίκης, οπότε σκοπεύουμε να στείλουμε έναν εθελοντή ώστε να σας αναμεταδίδει τα 24άωρα του Άδωνι στο πανελλαδικό προεκλογικό του tour. Αν έχετε δίπλωμα για πούλμαν στείλτε μήνυμα λατρείας.
Σόρι Άδωνι, αλλά σε πρόλαβε άλλος

2012053100191-preview


Δεν υπάρχουν σχόλια: