Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη συμμετοχή στο Forum Εργασίας και Δικτύωσης, που διοργάνωσε το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων Π.Ε. Πρέβεζας

Μεγάλη συμμετοχή στο Forum Εργασίας και Δικτύωσης (photo)

Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε το Forum Εργασίας και Δικτύωσης, που διοργάνωσε το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων Π.Ε. Πρέβεζας (εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης "ΠΡΟΣΑΡΜΟ-ΖΩ", στα πλαίσια της υλοποίησης της πράξης "Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες στην Π.Ε. Πρέβεζας" του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: "Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013").

IMG 3895

Στην ημερίδα συμμετείχαν ωφελούμενοι της Α.Σ. "ΠΡΟΣΑΡΜΟ-ΖΩ", τοπικές επιχειρήσεις των τομέων τουρισμού, αγροτικής ανάπτυξης, καθώς και ενδιαφερόμενοι για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

IMG 3893

Την εισηγητική ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, ενώ μίλησαν επίσης οι Πρασσάς Θωμάς, Σύμβουλος Κοινωνικής Οικονομίας (με θέμα εισήγησης «Κοινωνική Οικονομία & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα») και Κολιοφώτη Ελένη (Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Πάργας (2010-2014), με θέμα «Τοπική Ταυτότητα & Τουριστική Ανάπτυξη»).

Ακολούθησε συζήτηση με τον κ. Πρασσά, με κύριο θέμα τη δημιουργία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: