Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η Πρέβεζα γιόρτασε την επέτειο του "ΟΧΙ"

Η Πρέβεζα γιόρτασε την επέτειο του "ΟΧΙ"(pics+vid)

Με την παρέλαση στην οδό Σπηλιάδου ολοκληρώθηκαν στην Πρέβεζα οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

IMG 4106

Με σύμμαχο τον καιρό πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση που είχε μια τρανταχτή απουσία για πρώτη φορά, τη Φιλαρμονική «Ορφέας», η οποία τελικά δεν συμμετείχε στις φετινές εκδηλώσεις. (θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση για τους λόγους, αφού ο αντιπρόεδρος της φιλαρμονικής και αντιδήμαρχος κ. Σαραμπασίνας μετά από ερώτησή μας επιφυλάχτηκε προς το παρόν να δώσει απαντήσεις).

IMG 4071

Στις 7:30 το πρωί οι καμπάνες όλων των εκκλησιών της πόλης σήμαναν χαρμόσυνα ενώ στις 8:00 έγινε η έπαρση της σημαίας στο φρούριο του Αγίου Ανδρέα.

IMG 7681 

Στις 11 τελέστηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου, παρουσία των επίσημων αρχών του τόπου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας Αλεξάνδρα Σκαμπαρδώνη.

IMG 4129

Ακολούθησε επιμνημόσυνη Δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης, ενώ οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών, σπουδαστών της Α.Ε.Ν. , προσκόπων, οδηγών, κ.λ.π. στην οδό Σπηλιάδου.

IMG 4398

Δείτε εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την παρέλαση:


Δηλώσεις επισήμων


Δεν υπάρχουν σχόλια: