Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αυτός ο αθώος άνθρωπος που έπεσε θύμα του τραπεζικού συστήματος κατάφερε να ξεσκεπάσει το κύκλωμα πλαστογραφιών και υπεξαιρέσεων σε τράπεζα της Πρέβεζας

Zogas

Ο πιο πάνω εικονιζόμενος ονομάζεται Δημήτριος Ζώγκας και είναι κάτοικος Αρχαγγέλου Πρέβεζας, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή, στην Εθνική Οδό ανάμεσα από Αρχάγγελο και Ζέφυρο.

Οι δουλειές πήγαιναν καλά τα προηγούμενα χρόνια και είχε χορηγητικούς και καταθετικούς λογαριασμούς στην Εμπορική Τράπεζα Πρέβεζας.

Ξαφνικά βρέθηκε χρεωμένος με ένα υπέρογκο ποσό που μπορεί να φτάνει σήμερα ακόμα και το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να αποδείξει ότι δεν είχε πάρει τα χρήματα που του είχαν καταλογιστεί, ενώ η τράπεζα δεν του έδινε τα ανάλογα έγγραφα που υποτίθεται ότι είχε υπογράψει.

Με υπομονή και επιμονή πήρε τα έγγραφα στα χέρια του ύστερα από παρέμβαση του Υπουργείου Οικονομικών. 

Έτσι άρχισε να εξελίσσεται μέσω της δικαιοσύνης μία έρευνα που κατέληξε στην παραπομπή δύο πρώην υπαλλήλων της τράπεζας για υπεξαίρεση και πλαστογραφία σε βάρος της τράπεζας που είναι αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. 



Από την ανάκριση προέκυψαν ερωτηματικά και ζητήθηκε να ερευνηθεί και ο ρόλος άλλων υπαλλήλων της τράπεζας.

Ήδη ο Δημήτριος Ζώγκας κλήθηκε και κατέθεσε εκ νέου, ενώ ο Ανακριτής Πρέβεζας συνεχίζει να καλεί και άλλους που έχουν εμπλακεί με την υπόθεση αυτή.

Το αποτέλεσμα της ανάκρισης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Δημήτρης Ζώγκας συνεχίζει τον αγώνα του και έχει απευθυνθεί σε όλες τις αρχές και υπηρεσίες προκειμένου να βρει το δίκιο του, αφού η υπόθεση αυτή έχει τινάξει την ζωή του στον αέρα.
Η επιμονή του όμως αποκάλυψε πράγματα που κάποτε θα μας φαίνονταν απίθανα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: