Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Διαψεύδει... τους «δια... ψεύτες» ο νεοδημοκράτης πολιτευτής Στέργιος Γιαννάκης και στηρίζει την υπόθεση του νέου νοσοκομείου Πρέβεζας. Άρχισαν ήδη οι διαδικασίες για την υλοποίηση του...

bezas

Με ανακοίνωσή του ο πολιτευτής της ΝΔ Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης διαχωρίζει τη θέση του από το κύκλωμα των ελάχιστων που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη και εγκληματική παραπληροφόρηση της αμφισβήτησης της είδησης για την ανέγερση νέου νοσοκομείου Πρέβεζας και της συνάντησης του τοπικού βουλευτή Δημήτρη Τσουμάνη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στηρίζει την υπόθεση του νέου Νοσοκομείου αλλά και την στήριξη της καλής λειτουργίας του υπάρχοντος νοσοκομείου.

Στην επιστολή του βέβαια υπάρχουν ψήγματα δυσαρέσκειας γιατί πιστώνεται ο νυν βουλευτής την σημαντική αυτή είδηση αλλά όπως και να το κάνουμε ο Δημήτρης Τσουμάνης είναι νυν βουλευτής και έχει το πρώτο λόγο σε όποια απόφαση παίρνει η κυβέρνηση και είναι υπέρ του νομού μας. Μπορεί αύριο να αποφασίσει διαφορετικά ο λαός και να κληθεί ο Στέργιος Γιαννάκης και να προχωρήσει την υπόθεση του Νοσοκομείου. Για αυτό είναι χρήσιμη η σημερινή τοποθέτησή του. (Στη φωτό φαίνονται οι Στέργιο Γιαννάκης , Δημήτρης Τσουμάνης  και ο πρόεδρος το νοσοκομείου Νίκος Γιωργάκος). Γεγονός είναι όμως ότι αδειάζει όσους ψευδώς ισχυρίστηκαν ότι δεν έγινε η συνάντηση του βουλευτή με τον πρωθυπουργό και ο ίδιος δεν αμφισβητεί καν το θέμα.
Έτσι όσοι λειτούργησαν από εμπάθεια ή απλώς από ηλιθιότητα μένουν μόνοι στην μίζερη λογική τους. Και αναφερόμαστε βεβαίως στην εφημερίδα Τοπική Φωνή και στον υπάλληλό της που υπέγραψε σχετικό ψευδές κείμενο.
Στην επιστολή του ο Στέργιος Γιαννάκης αναφέρει τα εξής:
Με ικανοποίηση δέχτηκαν οι πολίτες του Νομού μας την ανακοίνωση του Βουλευτή Πρέβεζας της Ν.Δ. κ. Δημήτρη Τσουμάνη για την απόφαση ανέγερσης νέου Νοσοκομείου στο Νομό μας.
Το σημαντικό είναι να ξεκινήσει η ένταξη, γιατί είναι σαφές ότι το έργο δεν θα είναι επίτευγμα ενός Υπουργού, ούτε καν μιας Κυβέρνησης, αφού ο δρόμος μέχρι την υλοποίησή του θα είναι μακρύς, οι διαδικασίες περίπλοκες και χρονοβόρες και τα εμπόδια και οι αντιξοότητες πολλές.
Μολονότι ο χρόνος της ανακοίνωσης - και ο τρόπος εξαγγελίας για πολλούς θεωρήθηκε πονηρός και άκομψος, σημασία έχει κατά την γνώμη μου το περιεχόμενο της εξαγγελίας και τίποτα άλλο.
Θα ήταν σκόπιμο να αποφύγουμε αντεγκλήσεις και να στρατευτούμε όλοι, με θέληση, χωρίς μικρότητες και ιδεολογικές αγκυλώσεις στην προσπάθεια υλοποίησής του.
Ιδιαίτερη προσπάθεια χρειάζεται από τους συμπατριώτες μας, που λόγω θέσης έχουν την αυξημένη δυνατότητα και τις διασυνδέσεις να πετύχουν έναν τέτοιο σκοπό.
Η πρόσφατη εμπειρία με την διχογνωμία και τις αλληλοαναιρέσεις που αντιμετώπισε ο τότε Βουλευτής κ. Δημήτριος Τσαντούλας -που αγωνίστηκε επίμονα για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου - από τον τότε Δήμαρχο κ. Μιλτιάδη Κλάπα, που οδήγησε στην καθυστέρηση, το χάσιμο χρόνου και την προσωρινή, ελπίζω, ακύρωση, πρέπει να μας διδάξει όλους και να μας συνετίσει.
Είναι επίσης σαφές ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια για ανέγερση νέου νοσοκομείου, δεν πρέπει να υποβαθμίσει την λειτουργία των υφιστάμενων Υγειονομικών δομών, όπως το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας και τα Κέντρα Υγείας του Νομού μας, που χρειάζονται στήριξη τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Είναι σημαντικό με την προοπτική του Αύριο, να μην χάνουμε το Σήμερα.

Στέργιος Γιαννάκης

Πολιτικός μηχανικός

Άρχισαν ήδη οι διαδικασίες για την υλοποίηση του νέου νοσοκομείου Πρέβεζας.  Συνάντηση Δ.Τσουμάνη - Ν.Δένδια


TsoumanisDendias


Δύο σημαντικά στοιχεία αποκαλύπτουμε σήμερα που συνηγορούν στο γεγονός της υλοποίησης της κυβερνητικής απόφασης για ανέγερση νέου νοσοκομείου στη Πρέβεζα. Ήδη σήμερα στη συνάντηση που είχε ο τοπικός βουλευτής Δημήτρης Τσουμάνης με τον υπουργό ανάπτυξης Νίκο Δένδια. Ο υπουργός τον εξουσιοδότησε να ανακοινώσει τη συναίνεση του υπουργείου στην ένταξη του έργου στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Παράλληλα από το υπουργείο υγείας έφυγε έγγραφο προς το Δήμο Πρέβεζας με το οποίο ζητείται η  επικαιροποίηση προηγούμενης απόφασης παραχώρησης 70 στρεμμάτων στον Μύτικα. Από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας  εστάλη σήμερα έγγραφο προς το υπουργείο Υγείας  για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης του νέου Νοσοκομείου Πρέβεζας στο πρόγραμμα δημοσίων  επενδύσεων. Περισσότερα στοιχεία θα δώσει αύριο Παρασκευή  17-10 ο τοπικός βουλευτής Δημήτρης Τσουμάνης σε όλους τους δημοσιογράφους που θα παραβρεθούν στην συνέντευξη τύπου που θα γίνει στις 11 το πρωΐ .
Έτσι αποκαλύπτονται οι θλιβεροί συκοφάντες που η αισχρή προσπάθεια διάψευσης της συνάντησης του βουλευτή με τον πρωθυπουργό ξεπερνάει τα όρια της λογικής και εμπίπτει στην αρμοδιότητα ψυχιάτρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: