Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Εξώδικο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας στη Μαρίνα Πρέβεζας Α.Ε.

Εξώδικο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας στη Μαρίνα Πρέβεζας Α.Ε.

Συνεχόμενα μοιάζουν να είναι τα «επεισόδια» του... σίριαλ, αναφορικά με τον Τουριστικό Λιμένα Πρέβεζας (Μαρίνα Πρέβεζας Α.Ε.). Στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας (ΔΛΤ), αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αποστείλει εξώδικο στην εταιρία, ζητώντας να του αποδοθούν όλα τα λιμενικά τέλη που είχαν εισπραχθεί για το χρονικό διάστημα από 4/9/2013 και καλεί τους ιδιοκτήτες της Μαρίνας να σταματήσουν να εισπράττουν τέλη από τα σκάφη που καταπλέουν και προσδένουν εντός των ορίων του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας.
Παρ' όλα αυτά, όπως θα δείτε και παρακάτω, σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Τουρισμού, βάζει πολλούς προβληματισμούς, ενώ μεταξύ άλλων ενημερώνει πως η νέα σύμβαση με την εταιρία είναι επί θύραις...
Το atpreveza παρουσιάζει τα σχετικά έγγραφα που τέθηκαν υπ' όψη όλων των εμπλεκομένων στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ενώ να σημειωθεί πως παρών στη συνεδρίαση ήταν τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, όσο και εκπρόσωπος της Μαρίνας Πρέβεζας Α.Ε., ο κ. Ιωάννης Τέφας.

 eggrafo2
eggrafo3
eggrafo4
eggrafo5
eggrafo6


Δεν υπάρχουν σχόλια: