Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

21 Of The Best Nature Photo Entries To The 2014 National Geographic Photo Contest

εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-15

Arctic Hi-Five (Svalbard, Φύση Κατηγορία)

" Δύο Πολική αρκούδα cubs γεμάτη αδρεναλίνη για Iceflow στο Σβάλμπαρντ. Η μητέρα ήταν απλώς προσπαθεί να έχει μια ήσυχη βόλτα, αλλά τα μικρά δεν έχουν οποιοδήποτε από that.This ήταν το αρσενικό cub και αυτός ακριβώς ήταν τόσο διασκεδαστικό να παρακολουθήσουν. " (Credits Φωτογραφία: Colin Mackenzie )

Ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic είναι σε εξέλιξη, το οποίο σημαίνει ότι είναι για άλλη μια φορά το χρόνο για να δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες ταξίδια που και οι δύο ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους σε όλο τον κόσμο έχουν να προσφέρουν.
Ο διαγωνισμός, που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, παίρνει υποβολές σε τρεις απλές κατηγορίες - Άνθρωποι, Χώροι και Φύση. Ο νικητής της πρώτης θέσης σε κάθε κατηγορία θα κερδίσει $ 2,500, και το νικητή του μεγάλου βραβείου, εκτός από την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, θα λάβουν 7,500 δολαρίων και ένα ταξίδι στην Ουάσιγκτον, DC να συμμετάσχουν στο ετήσιο σεμινάριο φωτογραφία του National Geographic.
Όλες οι εγγραφές (το καλό και το κακό), μπορεί σήμερα να δει στην ιστοσελίδα του Nat Geo, και από όπου και αν εξακολουθούν να παρατηρήσεις, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας, καθώς και. Ρίξτε μια ματιά!

Γεια σας (Point Defiance Zoo, Τακόμα, Ουάσιγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-18

" Η σύλληψη περίεργος χαρακτήρας αυτής ευγενικός γίγαντας ήταν μάλλον εύκολη καθώς κολυμπούσε μέχρι σε εμάς και μόνο κοίταξε για αρκετά μακρύ δευτερόλεπτα. Αγαπώ όλες τις φυσαλίδες και χαριτωμένο το πρόσωπό του. " (Credits Φωτογραφία: Misty Gage )

Catch της Δεκαετίας (Katmai National Park, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-19

" Μπορείτε να μαντέψετε τι συνέβη στη συνέχεια; " (Credits Φωτογραφία: Aaron Baggenstos

Πάνω από Big Sur (Big Sur, Καλιφόρνια, Χώροι Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-12

« Είχα πάει στο Big Sur για να παρακολουθήσουν την γκρίζα φάλαινα μετανάστευση από τα βράχια, αλλά ήταν πάρα πολύ ομίχλη για να δείτε ακόμα και το νερό. αποφάσισα να περπατήσετε μέχρι το Baronda Trail για να δω αν θα μπορούσα να πάρω πάνω από την ομίχλη. Αυτή η άποψη ήταν ανταμοιβή μου. Miles από το λούπινο και το γαλάζιο ουρανό. Outstanding ! " (Credits Φωτογραφία: Douglas Croft )

Η αγάπη της μαμάς (Τζακάρτα, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-21

" χρόνος τροφοδοσίας της Μητέρας πουλιού. " (Credits Φωτογραφία: Cherly Jong )

Sunrise Plaosan Temple (Plaosan Temple, Γιογκιακάρτα, Ινδονησία, Τοποθετεί Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-9

" Ενώ στην Ινδονησία γυρίσματα εμπορική τηλεόραση ένα από θέσεις μας ήταν αυτός ο ναός. Sun αυξήθηκε καθώς οι άνθρωποι εργάστηκαν σε ορυζώνες. " (Φωτογραφίες: Bill Stipp )

Προς τον ήλιο (Λευκωσία, Κύπρος, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-11

" Όταν η Mediterrenean Μάντης άνοιξε τα φτερά του, φάνηκε πολύ εντυπωσιακό στο φως του ήλιου. " (Credits Φωτογραφία: Hasan Baglar )

Ένα δέντρο Dreaming (Strezlecki έρημο της Αυστραλίας, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-14

" Στην έρημο Strezlecki της Αυστραλίας ένα κοπάδι Galahs αναπληρωθούν στο μόνο μικρές avaliable νερού στη βάση αυτού του μοναχικό tree.Its μια σπάνια ευκαιρία για φωτογραφία για να πάρει μια τέτοια σαφή και συμμετρικό πυροβολισμό από αυτά τα όμορφα πουλιά κατά την πτήση στη μέση του έρημο. " (Credits Φωτογραφία: Christian Spencer )

Από το Sky (Tenerife (Κανάριοι Νήσοι), Nature Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-7

"Στις ακτές της Τενερίφης στα Κανάρια Νησιά, έχουμε αρκετά την επιλογή των στοργικός πράσινες χελώνες (chelonia mydas).« Θεωρώ τον εαυτό μου αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτά τα περίεργα πλάσματα. . Αυτή η χελώνα ερχόταν fron την επιφάνεια με τον ήλιο πίσω από αυτό, και οι ακτίνες του ήλιου γύρω από αυτό έδωσε μια ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια "(credits Φωτογραφία: Montse Grillo )

Το Κύμα (Αριζόνα, ΗΠΑ, Τοποθετεί Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-8

" Γνώρισα έναν άνθρωπο στο «The Wave». Ήταν μόνος του και είχε ένα φάρο για την ασφάλεια. Δεν είναι εύκολο να πάτε εκεί σίγουρα. " (Credits Φωτογραφία: Takashi Nakagawa )

Φέρνοντας Αρχική πρωινό (St. Petersburg, Florida, USA, Nature Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-6

" Αυτό ψαραετός μόλις είχε συλληφθεί αυτό το ψάρι και ήμουν αρκετά τυχερός για να συλλάβει αυτή τη δραματική πυροβολισμό που πήρε μακριά με τα φτερά του στη θέση άγγελος, κρατούσε ένα ψάρι σε ένα νύχι, και την άμεση επαφή με τα μάτια μου. Και τότε έριξα μια Ολόκληρη η σειρά του τον κάνει μια αριστερή στροφή από εδώ, προσγείωση στη φωλιά του και να μοιράζονται τα αλιεύματα του με το σύντροφό του, κάθεται στη φωλιά. έχω φωτογραφηθεί αυτό ψαραετός συχνά ότι ο ίδιος έχει κάνει τη φωλιά του στο ίδιο σημείο για 4 χρόνια. όνομά του είναι Fleck οφείλεται σε μια fleck στο δεξί μάτι του στη θέση 7 η ώρα. " (Credits Φωτογραφία: Sandy Scott )

Kings Valley Σύννεφα (Mansfield, Βικτώρια, Αυστραλία, Χώροι Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-10

" Βγήκα από πάνω μια προεξοχή βράχου που αναζητούν πάνω από την κοιλάδα του Kings κοντά Mansfield, Βικτώρια. Καθώς έβλεπα τα σύννεφα το πρωί αργά διασπείρονται άνοιξαν ένα όμορφο τοπίο κάτω μου επιτρέπουν τις ακτίνες του ήλιου να διεισδύσουν μέσα στο φυσικό δάσος, σε αντίθεση με την καλλιεργούμενη ευθείες γραμμές του αμπελώνα. " (Credits Φωτογραφία: Joel Spooner )

Ζέσταμα (Sambas, Δυτική Καλιμαντάν της Ινδονησίας, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-5


" Αυτή η φωτογραφία μου συλλάβει νωρίς το απόγευμα, τα ζωικά είδη λεμούριοι πετάξει. " ( credits Φωτογραφία: Hendy Mp )



Physalia Physalis (Shellharbour, NSW, Αυστραλία, Φύση Κατηγορία)

" Παρά τις δυνητικά επικίνδυνο τσίμπημα τους, η bluebottle cnidaria είναι ένα εκπληκτικά όμορφο πλάσμα. Ήθελα να το αποδείξουν με προσεκτική φωτισμό και τη σύνθεση. Αφού οι ισχυρές ΒΑ ανέμους εκατοντάδες από αυτούς cnidaria διοχετεύεται στους κόλπους γύρω από την πόλη το σπίτι μου και να παγιδευτεί τη διάρκεια της νύχτας, επιτρέποντας μου για να πάρει πλάνα μου. επεξεργασίας Δημοσίευση περιορίζεται στο χρώμα temp και μικρές ποσότητες από την καύση. Επίσης ελαφρώς περικοπεί. " (Credits Φωτογραφία: Matthew Smith )

Mezmorized από Γκρέις (Birminghan Zoo, Birmingham Alabama, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-20

"Αυτό το ροζ και λαμπρή χρωματιστά Flamingo πιάστηκε ένα διάλειμμα το μεσημέρι, όπως η ίδια nuzzled εντός φτερά της, μεταξύ των άλλων πουλιών. Η ομορφιά είναι μαγευτική και υπάρχει μια αίσθηση της κομμάτι και ηρεμία δει στα μάτια της. " (Credits Φωτογραφία: Tylee Parvin )

Σπήλαιο του Iguana του (Νησί του Μπονέρ, Kralendijk, Ολλανδικά Καραϊβική, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-16

" Απροσδόκητη υποβρύχια συνάντηση με την Πράσινη Iguana. ήμουν προσπαθεί να τραβήξει μερικά πλάνα OverUnder ηλιοβασίλεμα σε μια ημι-βυθισμένο σπηλιά στην τοποθεσία Μπονέρ, όταν μια Πράσινη Iguana κολύμπησε προς το θόλο μου με ένα περίεργο τρόπο. Ακριβώς μπροστά από το φακό μου, που ήρθε στην επιφάνεια για να πάρει μια γρήγορη αναπνεύσει .. "(credits Φωτογραφία: Lorenzo Mittiga )

Καταστράφηκαν Χομς (Homs, Συρία, Χώροι Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-3

« Πουλιά πετούν πάνω από τα κατεστραμμένα σπίτια στην περιοχή Khalidiya σε Homs, Συρία. Στη μεγάλη ακινησία του κατέστρεψε το κέντρο της πόλης της Χομς, υπάρχουν μεγάλες περιοχές όπου τίποτα δεν κινείται. Τότε, ξαφνικά, ο άνεμος φυσά ένα σχισμένο τέντα, ή τα πουλιά πετούν από πάνω. " (Credits Φωτογραφία: Sergey Ponomarev )

Το Lord of The Ocean (Guadalupe Island, το Μεξικό, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-4

"Ανοικτά των ακτών της Γουαδελούπης Island, μεγάλους λευκούς καρχαρίες συγκεντρώνονται για να τρέφονται με θαλάσσια λιοντάρια. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να παρατηρήσει αυτά τα μεγαλοπρεπή ζώα στη φυσική τους κατάσταση. Far ιδέες μέσα από ταινίες του Χόλυγουντ, ο μεγάλος λευκός καρχαρίας παραμένει φοβούνται τον άνθρωπο και δεν αφήνουν εύκολα πλησίασε. " ( credits Φωτογραφία: Marc Henauer )


Walkng on Water (Queensland, Αυστραλία, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-1

" Ήμουν φινίρισμα μια φωτογράφηση όταν μια άγρια ​​καγκουρό εμφανίστηκε από το πουθενά και οριοθετείται πάνω από τη λίμνη, σαν να περπατάς στο νερό. Αυτό, σε συνδυασμό με το γραφικό ηλιοβασίλεμα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την απόλυτη οπτική απόλαυση! " (Credits Φωτογραφία: Ο Dave Kan )

Μεξικού Long μυρισμένο Bat (Elephant Head στη νότια Αριζόνα, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-13

"Mexican Long μύτη Bat σίτιση σε ένα νέκταρ λουλουδιών κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Elephant Επικεφαλής στην Αριζόνα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας με συναχθεί ωθήσεις που ξεκίνησε τη φωτογραφική μηχανή όταν οι νυχτερίδες ήρθε στο λουλούδι για να τραφούν. " (Credits Φωτογραφία: Χουάν DeLeon )

Ψάχνοντας για την αγάπη (Brevard, North Carolina, Φύση Κατηγορία)εθνικών γεωγραφικών-φωτογραφία-διαγωνισμό-2014-φωτογραφία-2


" Μπλε Fireflies Ghost σε Άσβιλ, Βόρεια Καρολίνα. μπλε πυγολαμπίδες Ghost είναι μοναδικές, επειδή μένουν αναμμένα και να αιωρείται μόνο για ένα πόδι από το έδαφος. " (Credits Φωτογραφία: Spencer Μαύρο )


Δεν υπάρχουν σχόλια: