Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα η εθελοντική δράση «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα».


Δυναμικό παρών στην πρόσκληση της εθελοντικής δράσης «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα» από δεκάδες συλλόγους, φορείς αλλά και πολίτες της Πρέβεζας οι οποίοι την Κυριακή 14 Απριλίου συμμετείχαν στην πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού.



Δυναμική ήταν η συμμετοχή από Το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών η οποία καθαρίσε την Κυανή Ακτή
Ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά ο οποίος είχε αναλάβει τον καθαρισμό της περιοχής του.Στην σημερινή δράση συμμετείχε και η Δ.Ε.Υ.Α. Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας τα εξωτερικά τείχη του Κάστρου στον Αγιο Ανδρέα.Η Χορωδία Αρμονία τον Ανθόκηπο.Ο Εμπορικός Σύλλογος του Ιστορικού Κέντρου είχε αναλάβει τον καθαρισμό αλλά και την δενδροφύτευση στην περιοχή του.Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικα το Μονολίθι.Πλέον είναι στην δική μας ευκαίρια να κρατήσουμε καθαρές τις περιοχές που με τόσο κόπο εργάστηκαν για την σημερινή ημέρα οι δεκάδες σύλλογοι και οι απλοί πολίτες.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προστατεύσουμε και αναδείξουμε και να προβάλλουμε όλες τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Ολοι πρέπει να συνηθίσουμε σε ένα νέο τρόπο ζωής με καθημερινές συνήθειες που πρώτα ξεκινούν από το ίδιο μας το σπίτι και βασίζονται σε συνειδητές επιλογές οι οποίες σέβονται την φύση και μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος»

Από τις περιοχές τις οποίες δεν αναφέρουμε στο κείμενο ή που δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό δεν σημαίνει ότι δεν διενεργήθηκε δράση ,απλά όταν επισκεφτήκαμε κάποιες απο τις περιοχές τις οποίες δεν αναφέρουμε είτε είχε τελειώσει ο καθαρισμός είτε δεν μπορέσαμε να τους εντοπίσουμε. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν διαπιστώθηκε δράση και σε περιοχές τις οποίες το κείμενο δεν αναφέρει.































Δεν υπάρχουν σχόλια: