Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ξεκινά η αποκατάσταση της 8ης επαρχιακής οδού Πρέβεζας, στο τμήμα Βρυσούλας - Σκιαδά.

Ένα σημαντικό έργο που θα δώσει λύση στην ταλαιπωρία που υφίστανται τα ορεινά τοπικά διαμερίσματα της δημοτικής ενότητας Λούρου μπαίνει επιτέλους σε φάση υλοποίησης.

Πρόκειται για την αποκατάσταση στο τμήμα του δρόμου μεταξύ Βρυσούλας και Άνω Ρεμματιάς, το οποίο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τις καθιζήσεις, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.


Η έναρξη των εργασιών επιφέρει επιβεβλημένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην 8η Επαρχιακή Οδό στο τμήμα μεταξύ Βρυσούλας-Σκιαδά και με έγγραφό του ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας κ. Ιωάννης Ρίζος γνωστοποιεί ότι από την 1η Αυγούστου έως και την 12η Σεπτεμβρίου 2012 διακόπτεται προσωρινά και εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της 8ης Επαρχιακής οδού μεταξύ Βρυσούλας-Σκιαδά και στις δύο κατευθύνσεις του τμήματος με σκοπό την εκτέλεση εργασιών επί της οδού για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Την αστυνόμευση θα αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Λούρου το οποίο καλείται να επιτηρεί καθημερινά και σε 24ωρη βάση τον δρόμο με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

Το έργο εκτελείται από την Περιφέρεια Ηπείρου και θα επιλύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης ο οποίος επανειλημμένα έχει καταθέσει το αίτημα αποκατάστασης του δρόμου που είχε υποστεί κατολίσθηση και καθίζηση σε δύο σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: