Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Κατασχέθηκαν 80 κιλά κάνναβης μέσα σε ταξί, από τις αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο

Ακόμα μία κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών από τις αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο

Εντοπίστηκαν περισσότερα από 80 κιλά ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε ταξί

Συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο άτομα

Δραπέτης φυλακών ο ένας από τους συλληφθέντες, αφού είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από σωφρονιστικό κατάστημα

Ακόμα μία σημαντική επιτυχία στο πεδίο της καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών, σημείωσαν σήμερα (18-10-2024) νωρίς το πρωί οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί κατάσχεση -50- κιλών ακατέργαστης κάνναβης από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας την περασμένη Δευτέρα, 14-10-2024 (σχετικό το από 16-10-2024 Δελτίο Τύπου).

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, προέβησαν στη σύλληψη ημεδαπού και αλλοδαπού, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και απόδραση κρατουμένου.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν επί της Εγνατίας Οδού Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι, και κατά την έρευνα που επακολούθησε με τη συνδρομή και αστυνομικών σκύλων, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν έμφορτο με 72 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -81- κιλών και -704- γραμμαρίων.

Εκτός των ναρκωτικών και του οχήματος, κατασχέθηκε επίσης το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.370 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των κατηγορουμένων και εντός του οχήματος.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε παραβιάσει άδεια, που του είχε χορηγηθεί από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, όπου εξέτιε ποινή για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: