Τρίτη 21 Μαΐου 2024

54χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα Γεωργιανό διαρρήκτη στην κτηνοτροφική μονάδα

Το βράδυ της Δευτέρας (20/5) στην περιοχή των Μουριών στο Κιλκίς, ένας 54χρονος πυροβόλησε, βρισκόμενος σε άμυνα και σκότωσε έναν 45χρονο Γεωργιανό διαρρήκτη μέσα σε κτηνοτροφική μονάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 45χρονος πήγε μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα με σκοπό τη ληστεία.

Συγκεκριμένα, στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας, ο 45χρονος από τη Γεωργία μαζί με έναν 38χρονο φίλο του, τον 15χρονο γιο του φίλου του και τον 16χρονο φίλο του γιου του, εισέβαλαν στην κτηνοτροφική μονάδα.

Ο 54χρονος ο οποίος βρισκόταν εκεί, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά των Γεωργιανών, με συνέπεια να τραυματίσει τον 45χρονο.


Μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος και τα υπόλοιπα άτομα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ και διαπιστώθηκε πως ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Μουριών, Θοδωρή Τυριακίδη τα άτομα αυτά ήταν γνωστά για την παραβατική τους δράση στην περιοχή και το βράδυ της Δευτέρας πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη για να κλέψουν και αυτός πυροβόλησε από άμυνα, ενώ αμέσως μετά ειδοποίησε την αστυνομία για να ενημερώσει για το περιστατικό.

Ο 54χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στα άλλα τρία άτομα που ήταν μαζί με τον 45χρονο.

Σύμφωνα με τον πατέρα του δράστη (οι δύο τους ζουν μαζί, ενώ ο 54χρονος, που είναι ανύπαντρος και δεν έχει παιδιά, συνηθίζει να μένει στη μονάδα), οι τέσσερις πήγαν το βράδυ της Δευτέρας στην κτηνοτροφική μονάδα, έσπασαν την πόρτα και φώναζαν ότι θα σκοτώσουν τον γιο του

Εκείνος φοβήθηκε, γιατί άνοιξαν την πόρτα της αποθήκης χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι και ένα πυροσβεστήρα, άρχισαν να κλέβουν πράγματα και εργαλεία και τους πυροβόλησε.

Ακόμη, είπε πως ο γιος του ενός από τα άτομα που πήγαν στη μονάδα, δούλευε εκεί παλιότερα και ο δράστης τον απέλυσε επειδή τον έκλεβε και ήθελαν να πάρουν εκδίκηση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ τώρα θα πρέπει το κράτος αφού δεν μπορεί νά προστατεύει τους πολίτες και τις περιουσίες τους, νά βγάλει νόμο που να απαλλάσσει τόν ιδιοκτήτη πού πάνε να τόν ληστέψουν και αυτός στήν προσπάθεια του να περισώσει τήν ιδιοκτησία του σκοτώσει τον, ή τούς κλέφτες. Πρέπει να απαλλάσσεται του φόνου όπως γίνεται στήν Αμερική.