Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Φωτογραφικό αφιέρωμα στην εκδήλωση "ΤΣΙΠΟΥΡΑ 2023", του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου.


Το Σάββατο 21 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου "ΤΣΙΠΟΥΡΑ 2023". 
Παρέστησαν:
Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ( παλαιούς και νεοεκλεγέντες).
Οι βουλευτές της Ν.Δ.  Μπούρας Αθανάσιος και Ευάγγελος Λιάκος.
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία: Ο πρόεδρος Χρυσόστομος ( Μάκης) Χήτος - Κιάμος, ο Ειδ. Γραμματέας Χριστόφορος Ευθυμίου και το μέλος του Δ.Σ. και νεοεκλεγείς Δημ. Σύμβουλος Δήμου Φυλής Μηνάς Ζέρβας. 
Από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αχαρνών η πρόεδρος  Μελπομένη Καράλη με πολλά μέλλη του Δ.Σ. Από τον Σύλλογο Ηπειρωτώ Άνω Λιοσίων ο πρόεδρος και Δημ. Σύμβουλος  Χρήστος Ρούσσας με όλο σχεδόν το Δ.Σ. του Συλλόγου
Από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Δάλλας  με πολυπληθή ομάδα μελών του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος  της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου Ζήκος Κόντης και από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ασπροπύργου  Γιώργος Ντάλλας.
Επίσης ο πρόεδρος της Αδελφότητας Παρακαλάμου Αλέξανδρος Μπάγιας και η ταμίας του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών  Αττικής Χριστίνα Μπενέκου
Το γλέντι και το κέφι άρχισαν να κορυφώνονται τις μεταμεσονύκτιες ώρες, τότε που βγαίνουν οι μερακλήδες
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και του χρόνου με υγεία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύω όλες τις φωτογραφίες γιατί πολλοί διαμαρτύρονται ότι στην τάδε φωτογραφία είμαι με κλειστά μάτια, άλλοι ότι κοίταζαν αλλού. Ψάξτε που απεικονίζεστε πιο ωραίοι.. Δεν είμαι φωτογράφος αλλά χειριστής φωτογραφικής μηχανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: