Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ο φακός της ΕΡΤ 3 στα μοναδικά και ιδιαίτερα Beach bar της Πρέβεζας. ΒΙΝΤΕΟ

Ο φακός της ΕΡΤ 3 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Αυγούστου σε γνωστό Βeach Bar στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στην παραλία Καναλίου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Χαλκίδης Πολύκαρπος μίλησε με τον παρουσιαστή της εκπομπής (Ώρα Θερινή) Νίκο Πιτσιακίδη για τα τουριστικά, συγκριτικά, πλεονεκτήματα του Νομού της Πρέβεζας για περίπου 7 λεπτα.

Έδωσε όλες τις πληροφορίες έπειτα από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή κυρίου Νίκου Πιτσιακίδη ώστε ο μελλοντικός επισκέπτης που θα επιλέξει το Νομό της Πρέβεζας για τις διακοπές του να γνωρίζει τον Τουριστικό, Αρχαιολογικό, Ιστορικό, Γαστρονομικό, Φυσιολατρικό πλούτο που διαθέτει ο Νομός της Πρέβεζας.

Ο Νομός μας μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά, να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο απο τον τουριστικο χάρτη της Χώρας μας, αρκεί να υπάρχει Όραμα, Έμπνευση, Στρατηγική με Στόχους, και προτεραιότητες.

Ευχαριστούμε την ΕΡΤ3, τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Πιτσιακίδη και φυσικά όλους τους συνεργάτες από το στούντιο της ΕΡΤ 3, που δίνει χρόνο και βήμα στην περιφέρεια να προβάλει τις μοναδικές ομορφιές της.

Όπως έχουμε πει και πάντα θα το λέμε, ο Νομός της Πρέβεζας είναι το κόσμημα της Ηπείρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: