Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Η Θεατρική παράσταση «Οι κόρες» στο Αράχθειο Θέατρο, στις 28/8 και ώρα 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου, στα πλαίσια της πολυθεματικής δράσης «Πρώτη καλλιτεχνική πεζοπορία: Πώς να κατασκευάσετε αναμνήσεις» της εταιρείας Librart Performing Arts Ensemble, θα επισκεφθεί το Αράχθειο Θέατρο μια ομάδα 40 καλλιτεχνών (ηθοποιοί, μουσικοί, performers, χορευτές, φωτογράφοι). Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από το αρχαίο θέατρο Δωδώνης Ιωαννίνων, θα καταλήξει στο αρχαίο Θέατρο Αμβρακίας στην Άρτα, με ενδιάμεσο σταθμό στο Αράχθειο Θέατρο, δημιουργώντας μια πολιτιστική διαδρομή μεταξύ των δύο αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου. Οι πεζοπόροι θα πορευτούν παράλληλα με τον ποταμό Άραχθο, διασχίζοντας το μονοπάτι τη Βίδρας και θα διανυκτερεύσουν στο Αράχθειο Θέατρο στη Σκούπα.

Κατά την παραμονή των πεζοπόρων καλλιτεχνών στο Αράχθειο Θέατρο στις 28/8 και ώρα 20:00 θα δοθεί θεατρική παράσταση «Οι κόρες» της Γλυκερίας Μπασδέκη. Όσοι από τους συμπατριώτες μας επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση με ελεύθερη είσοδο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε την κυρία Σοφία Τριάντου με τους συνεργάτες της για την απόφασή τους να δώσουν την παράσταση τιμής ένεκεν για το Αράχθειο Θέατρο, ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι της περιοχής να απολαύσουν αυτή την αξιόλογη θεατρική παράσταση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ρίτα Μυστακοπούλου- Νάστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: