Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ελέγχονται και στα Γιάννινα πιστοποιητικά νόσησης υγειονομικών

Στο μικροσκόπιο των αρμοδίων αρχών μπαίνουν περιπτώσεις υγειονομικών και στα Γιάννινα που λίγο πριν μπει σε ισχύ η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για να παραμείνουν στην εργασία τους εμφανίστηκαν ως νοσήσαντες από Covid-19.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost ελέγχονται μονοψήφιος αριθμός τέτοιων περιπτώσεων στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ύποπτο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί εμφάνισαν θετικά τεστ το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου όμως σε διπλό επανέλεγχο που έγινε τα τεστ ήταν αρνητικά.

Αυτό γεννά υποψίες ως προς την γνησιότητα των πιστοποιητικών νόσησης και ως εκ τούτου ο έλεγχος για τις περιπτώσεις αυτές είναι σε εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτει ανάλογο φαινόμενο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Παράλληλα στο Νομό Ιωαννίνων μείζον θέμα έχει δημιουργεί με τις «συρροές» κρουσμάτων που δηλώνονται από το παρελθόν, χωρίς αυτά να περιλαμβάνονται στον ημερήσιο αριθμό που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ.

Τα περισσότερα από τα κρούσματα αυτά προέρχονται από την ίδια γεωγραφική ενότητα του Νομού Ιωαννίνων κάτι που γεννά σοβαρές υποψίες για την σκοπιμότητα της δήλωσης ακόμη και τρεις μήνες μετά τη νόσο!

https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: