Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Τουρνουά μπάσκετ 3οn3 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, 10-16 Ιουλίου 2017Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας», για 6η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3οn3 στα γήπεδα μπάσκετ "ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας το διάστημα 10-16 Ιουλίου 2017.

Το 6ο Τουρνουά Μπάσκετ Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος να περάσουν επτά μέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.Την περασμένη χρονιά η προσέλευση του κόσμου και οι συμμετοχές των ομάδων ήταν ιδιαίτερη μεγάλη. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι οι ομάδες που συμμετείχαν έφτασαν τις 102 σε όλες τις κατηγορίες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη χρονιά.
Μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης θα δώσουν το "παρών" και θα τιμήσουν με την παρουσία τους την φετινή διοργάνωση. Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων είναι οι : Μιχάλης Κακιούζης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χρήστος Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Ιωάννου και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.


Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών, θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν δύο μεγάλες δόξες της γενιάς του 1987, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες.
Οι προετοιμασίες για ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά έχουν ξεκινήσει. Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά υπόσχεται ένα 7ημερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Μην χάνετε χρόνο! Οργανωθείτε και ετοιμάστε τις ομάδες σας!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε στα τηλέφωνα: 6959553341 και 6956012461 είτε στο email: basket3on3preveza@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: