Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

''Ο φυσικός πλούτος της Ηπείρου σε ένα ηχόραμα''. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τιμά την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, ώρα 19.00' στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.Ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Βασίλης Λάππας παρουσιάζει τα μυστικά του Βίκου, όπως τα κατέγραψε στην περιήγησή του.

Με την προβολή του ηχοράματος «Βίκος-Θύαμις: Χρονικό στις Εποχές. Μια ωδή στην ηπειρωτική ύπαιθρο και το περιβάλλον» του Βασίλη Λάππα, φωτογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού οπτικοακουστικών πολυθεαμάτων, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία και η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά, την Τετάρτη 28/6 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών.

Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις ανάδειξης του περιβαλλοντικού προβλήματος της ρύπανσης του ποταμού Καλαμά, γνωστού από την αρχαιότητα ως Θύαμη, και πλαισιώνεται με σχετικές εισηγήσεις από τον Γεώργιο Δόση, πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, και τον Κωνσταντίνο Στεργίου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: