Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

To 50o Παγκόσμιο Συνέδριο για την Έρευνα του Χορού, στην Αθήνα, από τις 5 – 9 Ιουλίου 2017.



Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε το 50o Παγκόσμιο Συνέδριο για την Έρευνα Χορού, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 5 – 9 Ιουλίου 2017.
Φέτος είναι η επέτειος των 30 χρόνων και 50 Συνεδρίων και είναι ιδιαίτερη τιμή που το 50ο Παγκόσμιο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Περίπου 400 σύνεδροι από 30 χώρες των πέντε ηπείρων, θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, από τις 5 – 9 Ιουλίου.
Το μοναδικό αυτό γεγονός θα φιλοξενήσει χορούς από κάθε γωνιά του πλανήτη και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των ειδικών του χορού, σε όλο τον κόσμο.
Το 50o Παγκόσμιο Συνέδριο για την Έρευνα Χορού συνδιοργανώνεται από το Χοροθέατρο “Δόρα Στράτου” και τα Τμήματα Αθηνών και Πειραιώς του CID σε συνεργασία με την Εκτελεστική Γραμματεία του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO.
Είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Εθνικής Επιτροπής UNESCO.

Ευχαριστούμε πολύ τους παραπάνω φορείς για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του 50ου Παγκόσμιου Συνεδρίου, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: