Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

San Fermin Pamplona Espania, φεστιβάλ 2013: Εκτέλεση των ταύρων.


Τα κείμενα που διαβάζετε είναι αυτόματα μεταφρασμένα από την google, από το αγγλικό κείμενο της πρωτότυπης ανάρτησης.

Γλεντζέδες από όλο τον κόσμο έχουν συμμετάσχει στο φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona, ​​Ισπανία, για τις τελευταίες εννέα ημέρες. Οι επισκέπτες λαμβάνουν μέρος σε πολλές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των οκτώ ημερών από την λειτουργία των ταύρων, μισό μίλι εξόρμηση από το μαντρί με έξι ταύρους που προορίζονται να πεθάνουν στο εξής ταυρομαχία. Κάθε μέρα περιλαμβάνει παραδοσιακές πομπές, μουσική, φαγητό και πολλά γιορτάζει -. Leanne Βάρος Seidel ( 37 συνολικά φωτογραφίες )

2
Γλεντζέδες ψεκάζονται με νερό ρίχνονται από τα μπαλκόνια κατά την έναρξη της «Chupinazo» πυραύλων, για να γιορτάσει την επίσημη έναρξη του 2013 San Fermin φεστιβάλ, 6 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

3
Ράντσο ταύρος Μια Alcurrucen του μάχες δει κατά τη διάρκεια μια ταυρομαχία του San Fermin φεστιβάλ, στην Παμπλόνα, Ισπανία, 7 Ιουλίου. Γλεντζέδες από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στην Παμπλόνα κάθε χρόνο για να λάβουν μέρος σε μερικές από τις οκτώ ημερών από την λειτουργία των ταύρων δοξάζεται από το 1926 μυθιστόρημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ «Ο ήλιος ανατέλλει, επίσης." (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

4
Ένας γλεντζές πηδά από ένα σιντριβάνι στο Plaza de Navarreria καθώς ψεκάζεται με νερό κατά την έναρξη του φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona 6η του Ιουλίου. Η έναρξη του φεστιβάλ, που είναι γνωστή ως Chupinazo, αναβλήθηκε για 20 λεπτά ενώ οι αρχές αφαίρεσαν ένα βασκική σημαία κρέμεται μπροστά από το δημαρχείο. (Susana Vera / Reuters) 

5
Γλεντζέδες τον ύπνο μακριά από την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona 6 Ιούλη. (Vincent West / Reuters) 

6
Ταυρομάχος »Banderillero« Δαβίδ Peinado 'Chetu »πετιέται και gored στο κεφάλι από ταυρομαχίες ενός Alcurrucen στην αρένα κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του San Fermin τρέξιμο των ταύρων στις 7 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

7
Ένας δρομέας παγιδεύεται ανάμεσα στα κέρατα ενός ταύρου πάλης Alcurrucen στην είσοδο στην αρένα ταυρομαχιών κατά την πρώτη λειτουργία των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ στην Παμπλόνα 7 Ιουλίου. (Susana Vera / Reuters) 

8
Ένας βοηθός ταυρομάχος ρυθμίζει «Montera του», ή καπέλο ταυρομάχος, πριν μια ταυρομαχία του San Fermin φεστιβάλ, στην Παμπλόνα, Ισπανία, 8 Ιουλίου. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

9
Dolores Aguirre ταύροι ράντσο τρέχει στον ήλιο, καθώς κυνηγούν γλεντζέδες κατά τη διάρκεια του San Fermin στις 8 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

Ισπανός ταυρομάχος Manuel Escribano εκτελεί με έναν ταύρο Dolores Aguirre μάχες κατά τη διάρκεια μια ταυρομαχία του San Fermin φεστιβάλ, στην Παμπλόνα, Ισπανία, 8 Ιουλίου. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

Μια Gigante βόλτες που περιβάλλεται από γλεντζέδες κατά τη διάρκεια των Comparsa de Gigantes y 'Γίγαντες και μεγάλη παρέλαση αρχηγών »Cabezudos την τέταρτη ημέρα του San Fermin λειτουργίας του φεστιβάλ Μπουλς, στις 9 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

Revellers τρέξει με ράντσο Valdefresno του ταύρων στην Calle Estafeta κατά την τέταρτη ημέρα του San Fermin λειτουργίας του φεστιβάλ Μπουλς, στις 9 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

Ένα κορίτσι κλαίει σαν kiliki «πρόσωπο ξύδι» Caravinagre προσεγγίσεις για την κατά τη διάρκεια των Comparsa de Gigantes y 'Γίγαντες και μεγάλη παρέλαση αρχηγών »Cabezudos την τέταρτη ημέρα του San Fermin φεστιβάλ, στις 9 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

Δρομείς να παγιδευτούν από βόδια στην είσοδο στο δακτύλιο ταύρο κατά τη διάρκεια του τρίτου λειτουργία των ταύρων στο φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona 9 Ιουλίου. (Susana Vera / Reuters) 

Γλεντζέδες χαμόγελο, όπως οι σπίθες από το "Δελτίο Fire", ένας άνθρωπος που μεταφέρουν μια μεταλλική κατασκευή φορτωμένο με πυροτεχνήματα, πετούν την τέταρτη ημέρα του φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona 9 Ιουλίου. (Vincent West / Reuters) 

Οι συμμετέχοντες τρέχουν με ταύρους ράντσο μάχες Βιτοριάνο del Rio κατά Curva Estafeta κατά τη διάρκεια του San Fermin φεστιβάλ στις 10 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

Μια καταπολέμηση άλματα αγελάδα πάνω από γλεντζέδες στο δαχτυλίδι ταύρο μετά την τέταρτη λειτουργία των ταύρων στο San Fermin φεστιβάλ στην Παμπλόνα 10 Ιουλίου. (Joseba Etxaburu / Reuters) 

Ισπανός ταυρομάχος Ivan Fandino είναι καρφωμένο από έναν ταύρο μάχες που ονομάζεται «Finito», αφού είχε πεταχτεί σε μια ταυρομαχία στη Παμπλόνα, Ισπανία, στις 11 Ιουλίου. (Jim Hollander / Ευρωπαϊκή Pressphoto Agency) 

A'' Churrero'' προετοιμασία'' Churros'', ένα τυπικό πρωινό San Fermin στο τέλος της λειτουργίας των ταύρων, σε ένα χώρο στην Παμπλόνα της Ισπανίας, στις 12 Ιουλίου, όπου πάνω από πέντε γενιές της οικογένειας έχουν ετοιμάσει τους όλα αυτά τα χρόνια. (Alvaro Barrientos / Associated Press) 

Ένας δρομέας gored από ένα ταύρο El Pilar μάχες για Estafeta δρόμο κατά τη διάρκεια του έκτου λειτουργία των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ στην Παμπλόνα 12 του Ιούλη. (Susana Vera / Reuters) 

Ένας τραυματισμένος άνδρας είναι να παρακολουθήσει από ιατρικές υπηρεσίες εκτός του δακτυλίου ταύρου ως δρομείς ταξίδι και την πτώση μπροστά από τους ταύρους που εμποδίζουν την είσοδο στην αρένα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ, στην Παμπλόνα βόρεια Ισπανία στις 13 Ιουλίου. (Alvaro Barrientos / Associated Press) 

Ταυρομάχος Ivan Fandino εκτελεί με την καταπολέμηση ενός ταύρου Fuente Ymbro για την όγδοη ημέρα του San Fermin λειτουργίας των Μπουλς πανηγύρι στις 13 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

23
Δρομείς να παγιδευτούν με Fuente ταύροι Ymbro και να κατευθύνουν σε μια άτακτη φυγή στην είσοδο στο δακτύλιο ταύρο κατά τη διάρκεια του έβδομου λειτουργία των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ στην Παμπλόνα 13 Ιουλίου. Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε άτακτη φυγή στο San Fermin τρέξιμο Ισπανίας ταύρος όταν ταύρους που είχαν τους κυνήγησαν τους λιθόστρωτους δρόμους της Παμπλόνα είχαν συνθλιβεί εναντίον τους στη στενή είσοδο στην αρένα ταυρομαχίας. (Stringer / Ισπανία / Reuters) 

Ταυρομάχος Juan Jose Padilla εκτελεί με την καταπολέμηση ενός ταύρου Fuente Ymbro για την όγδοη ημέρα του San Fermin λειτουργίας των Μπουλς πανηγύρι στις 13 Ιουλίου στην Παμπλόνα, Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

Δρομείς κάνουν το δρόμο τους μέσα από το Estafeta δρόμο με "Miura" ταύρων όπως οι άνθρωποι τους παρακολουθούν από τα μπαλκόνια τους κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ, στην Παμπλόνα της Ισπανίας, στις 14 Ιουλίου. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

Γλεντζέδες ωθούνται από έναν ταύρο στο τέλος του περασμένου λειτουργία των ταύρων στο φεστιβάλ San Fermin, στην Παμπλόνα στην Ισπανία στις 14 Ιουλίου. (Alvaro Barrientos / Associated Press) 

Ένα φιλί ζευγάρι μετά από τη λειτουργία των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ, στην Παμπλόνα της Ισπανίας, στις 14 Ιουλίου. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

Μια γυναίκα πέφτει στην είσοδο στην αρένα ταυρομαχίας πίσω από μια ομάδα των βοδιών κατά την τελευταία λειτουργία των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ στην Παμπλόνα 14 Ιούλη. (Susana Vera / Reuters) 

A 23-year-old Αυστραλίας γυναίκα (C, μόνο καστανά μαλλιά της είναι ορατή μεταξύ των επικεφαλής των δύο ταύρους, με το λευκό t-shirt) πέφτει στο μεταξύ των ταύρων αφού gored από έναν ταύρο μάχες Miura κατά την τελευταία λειτουργία του οι ταύροι του San Fermin φεστιβάλ στην Παμπλόνα 14 Ιουλ.. (Alex Zugaza / Reuters) 

A 23-year-old Αυστραλίας γυναίκα που έχει ληφθεί μακριά στο νοσοκομείο μετά από να πάρει gored από έναν ταύρο μάχες Miura στο στήθος κατά τη διάρκεια της τελευταίας λειτουργία των ταύρων του San Fermin φεστιβάλ στην Παμπλόνα 14 Ιούλ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση. (Ivan Urquizu / Reuters) 

«Rafaelillo 'Ισπανός ταυρομάχος εκτελεί με ταυρομαχίες ράντσο ενός Miura κατά τη διάρκεια μια ταυρομαχία του San Fermin φεστιβάλ, στην Παμπλόνα της Ισπανίας, στις 14 Ιουλίου. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

Ένα κορίτσι λέει αντίο σε άλλα γλεντζέδες ανάμεσα σε δύο γίγαντες από την «Comparsa de Gigantes y Cabezudos» ή η παρέλαση των Γιγάντων και τα μεγάλα κεφάλια, μετά από μια τελετή χορού αποχαιρετιστήρια την τελευταία ημέρα του San Fermin φεστιβάλ, 14 Ιουλίου. (Alvaro Barrientos / Associated Press) 

Η «Comparsa de Gigantes y Cabezudos» ή η παρέλαση των Γιγάντων και μεγάλα κεφάλια λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής αποχαιρετισμού στο San Fermin φεστιβάλ, 14 Ιουλίου. (Daniel Ochoa De Olza / Associated Press) 

Μέλη του ακροατηρίου γιορτάσει κατά τη διάρκεια των ταυρομαχιών με ταύρων Miura κατά την αρένα ταυρομαχίας στην ένατη ημέρα του San Fermin λειτουργίας των Μπουλς πανηγύρι στις 14 Ιουλίου. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

Ταυρομάχος Juan Jose Padilla αφήνει την αρένα ταυρομαχίας μέσω «Μεγάλη Πόρτα» της Puerta Grande μετά perfromance του με ταυρομαχίες ενός Fuente Ymbro για την όγδοη ημέρα του San Fermin λειτουργίας του φεστιβάλ Μπουλς στις 13 Ιουλίου. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 

Οι άνθρωποι κατέχουν κεριά και κόκκινα μαντήλια κατά τη διάρκεια της'' Pobre de Mi ", ένα τραγούδι που τραγουδιέται στο τέλος του διάσημου φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona 14η Ιουλίου. (Alvaro Barrientos / Associated Press) 

Οι άνθρωποι τραγουδούν το τραγούδι του «Pobre de Mi», σηματοδοτώντας το τέλος του φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona, ​​Ισπανία. (Pablo Blazquez Dominguez / Getty Images) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: