Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Στο μεταξύ η επανάσταση αναβάλλεται για κάποια άλλη στιγμή.


Με λίγα λόγια η σωτηρία της πατρίδας είναι μονόδρομος. Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν επιτέλους τις λύσεις.

Το μνημόνιο θα επανεξεταστεί. Η άποψη να το σκίσουν μάλλον δεν ευδοκίμησε ως λαϊκιστική.

Ωστόσο οι μισθοί θα επανέλθουν στα επίπεδα του 2009 εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Οι συντάξεις θα αυξηθούν κατακόρυφα αφού προηγουμένως θα εξετασθεί κάθε ενδεχόμενο. Η ανεργία θα είναι μόνο ένας κακός εφιάλτης που πέρασε στην περίπτωση που θα έχουμε ανάπτυξη.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους εάν φυσικά νομικά μπορεί να γίνει. Οι πλούσιοι θα αναγκαστούν να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν πραγματικά μόνο στην περίπτωση που θα αποδειχθεί ότι μέχρι σήμερα δεν πλήρωναν.

Οι καπιταλιστές θα παραδώσουν τον πλούτο που απέκτησαν από τον ιδρώτα του λαού στο κράτος το οποίο με την σειρά του θα τον αναδιανέμει πλέον δίκαια και αυτό εάν τελικά υπάρχουν καπιταλιστές στην Ελλάδα!

Οι μετανάστες όλων των ασιατικών αλλά και των υπολοίπων φυλών θα είναι ισότιμοι με τους Έλληνες. Οι φυλακισμένοι θα ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες με την τηλεόρασή τους, το καλό τους φαγητό και θα έχουν απ' όλα!

Η δικαιοσύνη θα απονέμεται με απίστευτες ταχύτητες αλλά και χωρίς διακρίσεις και όλα αυτά σε βάθος χρόνου. Το τραπεζικό σύστημα θα είναι στην υπηρεσία των λαϊκών δυνάμεων εάν το θελήσει.

Στο μεταξύ η επανάσταση αναβάλλεται για κάποια άλλη στιγμή.

Τάκης Χατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: