Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ




ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15  105 52   ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.:210-3243822 begin_of_the_skype_highlighting            210-3243822      end_of_the_skype_highlighting – Fax: 210 3243281

Οι διαδικτυακοί χώροι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, η ιστοσελίδα, η σελίδα και οι ομάδες στα κοινωνικά μέσα διαδικτύωσης, δημιουργήθηκαν και υπάρχουν για να προβάλει ο κορυφαίος συλλογικός φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του και να επικοινωνεί με τους συμπατριώτες μας σε όλο τον κόσμο, αφουγκράζοντας και τις δικές τους έγνοιες και προβληματισμούς για την Ήπειρο και την Αποδημία.

Οι προσεχείς εκλογές είναι κρίσιμες για την πατρίδα μας και μας απασχολούν όλους, σε όποιο κόμμα κι αν προσανατολίζονται οι επιλογές μας. Στην προεκλογική περίοδο, όμως, η Π.Σ.Ε. γίνεται δέκτης παραπόνων για μονομερή προβολή και ανισότιμη χρήση του διαδικτυακού της χώρου από συγκεκριμένους υποψηφίους. Η Π.Σ.Ε είναι ξεκάθαρη, ο χώρος της δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, δεν πριμοδοτεί κανέναν υποψήφιο, δεν προσφέρει το διαδικτυακό της χώρο για την ανισότιμη προεκλογική προβολή οποιονδήποτε υποψηφίων και κομμάτων.

Στη βάση αυτή, κάθε προεκλογική δημοσίευση στο εξής θα διαγράφεται και παρακαλούμε όλοι οι υποψήφιοι, όλων των κομμάτων να σεβαστούν την επιλογή μας. Θεωρώντας, βέβαια, απαραίτητη την ισότιμη προεκλογική προβολή, συμμεριζόμενοι την ανάγκη των συμπατριωτών μας για ουσιαστική προεκλογική ενημέρωση, παρακαλούμε τα κόμματα και τους υποψηφίους που διεκδικούν την ψήφο των συμπατριωτών στην Ήπειρο, να μας αποστείλουν ένα μικρό βιογραφικό 200 λέξεων, ένα κείμενο προβολής ανάλογης έκτασης με τις θέσεις τους καθώς και μια φωτογραφία τους (αρχείο jpg), για να μπορέσουμε σύντομα να αναρτήσουμε ένα πλήρη κατάλογο που θα διασφαλίζει την ισότιμη προεκλογική προβολή τους. Ως τελευταία προθεσμία αποστολής ορίζεται η Τετάρτη 2 Μαϊου για να μπορέσουμε, αμέσως μετά, να κοινοποιήσουμε σε ενιαία δημοσίευση τα στοιχεία που θα μας στείλετε.

Παρακαλούνται, τέλος, όλοι όσοι έχουν εγγραφεί στις διαδικτυακές ομάδες της Π.Σ.Ε., με την προσωπική τους στάση και ευθύνη να σεβαστούν το χώρο της φιλοξενίας τους και το αντικείμενό του που δεν είναι άλλο από την κοινή μας αγωνία και τον κοινό αγώνα για την Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: