Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μήνυμα της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου για τις εκλογές της 6ης Μαίου 2012.


Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
 Πασοκ - Ξενογιαννακοπουλου ΜαριλιζαΠασοκ - Ξενογιαννακοπουλου ΜαριλιζαΠασοκ - Ξενογιαννακοπουλου ΜαριλιζαΠασοκ - Ξενογιαννακοπουλου Μαριλιζα










Φίλες και Φίλοι,

Αυτήν τη δύσκολη περίοδο, με τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, καταφέραμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα σενάρια που υπήρχαν και να σταθεροποιήσουμε τη χώρα μας. Το κοινωνικό κόστος, όμως, υπήρξε δυσβάσταχτο για τον κάθε πολίτη, για την κάθε οικογένεια.

Προκειμένου να είναι βιώσιμη αυτή η προσπάθεια και να πιάσουν τόπο αυτές οι θυσίες, χρειάζεται επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών στην παραγωγή και στη λειτουργία της οικονομίας μας. Άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ύφεσης. Αναθέρμανση της πραγματικής οικονομίας και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ένα προοδευτικό σχέδιο ανόρθωσης της χώρας μας, που να διασφαλίζει την ισότιμη θέση της στην Ευρώπη, τις αλλαγές που απαιτούνται σε όλα τα επίπεδα, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ενίσχυση της δημοκρατίας. Πολιτικές που διασφαλίζουν τα κοινωνικά δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά. Αποφάσεις που εγγυώνται τη δίκαιη κατανομή των βαρών και την αναγκαία κοινωνική αναδιανομή.
Ένας ευρωπαϊκός δρόμος με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικές προτεραιότητες.

Για αυτό το σχέδιο έχει σημασία η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Για αυτές τις αρχές αγωνίστηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με άποψη και συνέπεια.

Με τη δέσμευση

ότι θα τιμήσω ξανά την εμπιστοσύνη σας

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: