Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ετήσιος χορός του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι του Συνδέσμου μας και του Συρράκου,

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου μας που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, ώρα 13:30 το μεσημέρι, στην ανακαινισμένη αυλή της ταβέρνας «Μεταξού» (Δ/νση: Πυθοδώρου 10 Κολωνός, τηλ. 210-5229290. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει και με το μετρό, στάση Μεταξουργείο). Το κόστος της πρόσκλησης είναι 25 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού φαγητού και ζωντανή μουσική με την κομπανία του Δημήτρη Κώτσικα.

Την ίδια μέρα, ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Αθήνας θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον συμπατριώτη μας και πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου, Ομότιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ Ηλία Δήμα, για την σημαντική συμβολή του στην καταγραφή, ανάδειξη και διάδοση της μουσικοχορευτικής παράδοσης του Συρράκου και για την προσφορά του στον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Αθήνας.

Μετά τις δύσκολες τελευταίες χρονιές, που περάσαμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι ευκαιρία να ανταμώσουμε και να συνδιασκεδάσουμε όλοι μαζί, οι συμπατριώτες της Αθήνας με τα μέλη του Συνδέσμου και τους φίλους μας. Η συμμετοχή σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις θέσεων στα τηλ. : 210-7600421 και 6976780820 ή με μήνυμα στο mail μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ελευθερία Γκαρτζονίκα                 Δήμητρα Κατραχούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: