Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Άρτα: Διευθύντρια σχολείου δάγκωσε 11χρονο μαθητή ΑΜΕΑ

Μήνυση κατά της Διευθύντριας  Ειδικού Σχολείου στην Άρτα κατέθεσε η μητέρα ενός 11χρονου μαθητή ΑΜΕΑ καθώς το παιδί της γύρισε στο σπίτι με μια τεράστια δαγκωματιά στο πόδι και σημάδια πάλης στα χέρια του.

Όπως αναφέρει το maxitisartas.gr, η μητέρα του παιδιού σοκαρισμένη ζητάει να αποδοθούν ευθύνες. Αισθάνεται τόσο απογοητευμένη, λέγοντάς χαρακτηριστικά “Κάθε μέρα δίνω έναν αγώνα για να γίνει το παιδί μου αποδεκτό! Γιατί είναι μια αναπηρία που δεν φαίνεται, δηλαδή αν πάμε σε μια παιδική χαρά το παιδί μου λόγω του αυτισμού του θα θέλει να παίξει μόνος του στην τσουλήθρα, δεν συνεργάζεται με τα άλλα παιδάκια να παίξει, και έτσι σε όσους δεν μας γνωρίζουν ο γιος μου φαίνεται σαν κακομαθημένο παιδί, αφού η αναπηρία του δεν φαίνεται».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστό το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Τρίτη. Η μητέρα όταν πήγε να πάρει το παιδί από το σχολείο διαπίστωσε τις γρατσουνιές στα χέρια του. Η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν επέστρεψε στο σπίτι και είδε την δαγκωματιά στο πόδι του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το σχολείο η δασκάλα παραδέχθηκε ότι εκείνη δάγκωσε το παιδί προσπαθώντας να το απομακρύνει επειδή της τραβούσε τα μαλλιά!

https://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: