Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Σταυροδοσία όσων εκλέγονται στην Π.Ε. Άρτας στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και στο Νομό Άρτας οι εσωκομματικές μας εκλογές για την επιλογή ονόματος του κόμματος και για την ανάδειξη των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, των Συντονιστικών Επιτροπών Τοπικών Οργανώσεων και των αντιπροσώπων για το 3ο συνέδριο του κόμματος. Συνολικά στις κάλπες της Π.Ε. Άρτας προσήλθαν 1.421 ψηφοφόροι, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το Κίνημα δυναμώνει και παίζει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι εκλεγέντες στα όργανα εκλέγονται με τη σειρά της κατάταξής τους και, παρότι υπήρχε ποσόστωση ως προς το φύλο (1/3) και ως προς τους νέους (10%), δεν κατέστη αναγκαία η τροποποίηση του αποτελέσματος βάσει αυτής, διότι ήδη είχαν εκλεγεί οι αντίστοιχοι υποψήφιοι, κάτι που αποδεικνύει το πραγματικό προοδευτικό πρόσημο των μελών της παράταξης.

Οι πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αποφάσισαν να επιστρέψει ο πράσινος ήλιος και το όνομα του ΠΑΣΟΚ, τα οποία είναι συνώνυμα με όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες της μεταπολίτευσης. Με αυτά θα προχωρήσουμε και στους αγώνες που έχουμε και μπροστά μας και θα δώσουμε σε κάθε μέτωπο με τη στήριξη των μελών μας. Για την πραγματική πρόοδο και την Αλλαγή. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας ευχαριστεί και δημόσια όλους τους εθελοντές που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα, καθώς η συμβολή τους ήταν ιδιαιτέρως πολύτιμη για τη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Το μεμονωμένο αρνητικό περιστατικό που συνέβη στο εκλογικό κέντρο του Δήμου Νικολάου Σκουφά, αντιμετωπίστηκε εν τη γενέσει του με ακύρωση της διαδικασίας και θα επιληφθεί για την απόδοση ευθυνών η Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης ( Ε.ΔΕ.ΚΑ.Π ), η οποία έχει ήδη ενημερωθεί, ως το καταστατικά αρμόδιο όργανο του Κόμματος.

 Ακολουθούν πίνακες με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών:  








Δεν υπάρχουν σχόλια: