Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ


Υλικά για 4 άτομα
500 γρ. σε φέτες
1 κουτ. σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
100 γρμ. Κασέρι τριμμένο
2 πιπεριές Φλωρίνης σε φέτες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
200 ml λευκό ξηρό κρασί
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε τηγάνι, ρίξτε το λάδι τσιγαρίστε το ξερό κρεμμύδι τις ντομάτες για 5-6 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Κατόπιν προσθέστε το σκόρδο την πιπέρια αφήστε να μαραθούν ια 3-4 λεπτά ρίξτε το λουκάνικο και αφήστε να σιγοψηθούν για 5-7 λεπτά στην συνέχεια πουδράρετε με το τριμμένο κασέρι και αφήστε να λιώσει για 2-3 λεπτά ,σερβίρετε συνοδεύοντας με φρέσκο ψωμί και κόκκινο κρασί.





Tolis Anastasios 

Honorary President
Director of Chef's club 
Epirus offices
Executive  chef
Mob.6932208082      

Δεν υπάρχουν σχόλια: