Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.Τι συμβαίνει με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.Σοβαρότατες καταγγελίες αγανακτισμένων επιβατών της AEGEAN.



Πριν λίγο λάβαμε τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες αγανακτισμένων επιβατών για την κατάσταση που επικρατεί στο ανακαινισμένο " με σύγχρονα όργανα " αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Μας απέστειλαν και πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Η πτήση χθες Πέμπτη 21/11/2019 10:10 πμ Αθήνα-Ιωάννινα με την AEGEAN, λόγω πυκνής νεφωσης το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε, παρόλο που ο κοβερνήτης έκανε βουτιά πραγματικά και ξανασηκωθηκε έκανε ανακύκλωση και προσπάθησε και 2η φορά χωρίς να μπορέσει να προσγειωθεί, που ήταν αδύνατον με ελικοφόρο αεροπλάνο της Ολυμπιακής..... Φανταστείτε τον τρόμο και την αγωνία των επιβατών......Το αεροπλάνο γύρισε στην Αθήνα, η εταιρεία έδωσε voucher στους επιβάτες για μεσημεριανό φαγητό και τους ενημέρωσε ότι θα αχ πετάξουν με την προγραμματισμένη πτήση 19:30 και αντί να βάλει ελικοφορο έβαλε Airbus και ξεκίνησε για Ιωάννινα...... Δυστυχώς και πάλι δεν προσγειώθηκε........ Οι επιβάτες αγχωμένοι, εκνευρισμενοι...... Οι υπάλληλοι της AEGEAN ενημέρωσαν ότι μπορούν η να τους επιστραφούν τα χρήματα ή θα τους πάει σε ξενοδοχείο για το βράδυ και την άλλη μέρα Παρασκευή 22/11/2019 θα ταξιδέψουν με την πρωινή πτήση 10:10πμ. Ακόμη περιμένουμε στο αεροδρόμιο..... Είναι 11:30 και περιμένουμε νεότερες πληροφορίες ..........

Φυσικά όλοι αναρωτηθήκαμε........

1.Γιατί το αεροδρόμιο Ιωαννίνων να μην έχει το σύστημα που βοηθάει το αεροπλάνο στην προσγείωση, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που δεν μπορεί να προσγειωθεί το αεροπλάνο? Που είναι η πολιτεία, που είναι το κράτος?
2. Γιατί στέλνει η εταιρεία ελικοφορο αεροπλάνο στα Ιωάννινα, εδώ δεν μπόρεσε να προσγειωθεί Airbus? 3. Γιατί το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε στο Άκτιο Πρέβεζας?
Εχει και διεθνείς πτήσεις, είναι πολύ καλύτερο αεροδρόμιο....Εάν ήταν στο Εξωτερικό το Αεροπλάνο θα προσγειωνονταν στο κοντινότερο αεροδρόμιο...... Εδώ ξέρουν το πρόβλημα και το αφήνουν να διαιωνίζεται και δεν δίνουν λύση... ...
Πρέπει να βρεθεί άμεση λύση, διαφορετικά όταν έχει κακοκαιρία στα Ιωάννινα να δοθεί εντολή από τους υπευθύνους να προσγειώνεται το αεροπλάνο στο Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα και με ένα λεωφορείο να τους πάει Ι Ιωάννινα κι έτσι να μην ταλαιπωρούνται και οι επιβάτες που ταξιδεύουν για την Ήπειρο.
Εύχομαι να μας ακούσουν οι αρμόδιοι και να πράξουν τα δέοντα.....
Σας ευχαριστώ πολύ!
Επιβάτες που ήταν και στο δυο πτήσεις.... Πήγαμε Αθήνα-Ιωάννινα 2 φορές την ίδια μέρα και ακόμη δεν έχουμε φύγει.....
Υ.Γ. Μας πληροφόρησαν ότι πριν λίγο στις 12:40 μμ δόθηκε εντολή να ετομαστούν για να πετάξουν για τα Ιωάννινα.
Τα συμπεράσματα δικά σας
Χριστόφορος Ευθυμίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: