Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Τιμητική διάκριση της Ακαδημίας Αθηνών στον Γλύπτη, απόφοιτο της Ζωσιμαίας Σχολής Θόδωρο Παπαγιάννη.



Το τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Απόφοιτος της Ζωσιμαίας Σχολής Χαράλαμπος Μουτσόπουλος μας απέστειλε το παρακάτων μήνυμα
«Αγαπητές/οί  συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,  φίλες και φίλοι
Σήμερα (7/11/2019) η ολομέλεια της Ακαδημίας Αθηνών μετά από πρόταση της Τάξεως των Γραμμάτων και των Καλών Τεχνών ομόφωνα ενέκρινε την απονομή του Αργυρού Μεταλλίου –Ανώτατη διάκριση  του Ιδρύματος- στον γλύπτη κΘεόδωρο Παπαγιάννη σε αναγνώριση της συνολικής του προσφοράς στην τέχνη.
Είμαι σίγουρος ότι η διάκριση αυτή  όχι μόνον θα σας χαροποιήσει αλλά και θα σας κάνει υπερήφανους  για τον άξιο και διακεκριμένο  φίλο και συμπατριώτη μας.
Οι διακρίσεις της Ακαδημίας Αθηνών απονέμονται  στην τελευταία δημόσια συνεδρία του Έτους, πιθανά φέτος στις 19 Δεκεμβρίου, 19.00 στην κεντρική αίθουσα της Ακαδημίας Αθηνών.
Με θερμούς χαιρετισμούς,
Χ.Μ.Μ  «


Ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής απευθύνει δημόσια τα συγχαριτήρια του στον παλιό μας συμμαθητή Θόρωρο Παπαγιάννη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περίφανοι για την βράβευση, από την Ακαδημία Αθηνών, του εκλεκτού τένου της Γεραράς Σχολής των Ιωαννίνων.



 Συγχαρητήρια επιστολή  του απέστειλε επίσης και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος

Προς τον κύριο Θεόδωρο Παπαγιάννη
Αγαπητέ συμπατριώτη
Εκ μέρους του ΔΣ της ΠΣΕ και από την καρδιά όλων των αποδήμων Ηπειρωτών σου απευθύνουμε Θερμά συγχαρητήρια για την απονομή από την ολομέλεια της Ακαδημίας Αθηνών, μετά από πρόταση της Τάξεως των Γραμμάτων και των Καλών Τεχνών του Αργυρού Μεταλλίου –Ανώτατη διάκριση  του Ιδρύματος- σε αναγνώριση της συνολικής σου προσφοράς στην τέχνη.
Οι απόδημοι Ηπειρώτες αισθάνονται διπλά υπερήφανοι γιατί το έργο σου πατάει γερά στην παράδοση, στους πόθους και τους καημούς του λαού μας και ιδιαίτερα των ηπειρωτών.
Πάντα επιτυχίες. Σε ευχαριστούμε για όλες τις χαρές που μας δίνεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Χρυσόστομος (Μάκης)Χήτος - Κιάμος                                    Σωτήρης Κολιούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: