Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Γιορτινές ευχές του Κώστα Κωνή, Αντιπροέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και υποψήφιου με το Κίνημα Αλλαγής στην εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας.



Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.
Ποιό είναι το μήνυμα των Χριστουγέννων; Τι είναι τα Χριστούγεννα, τι είναι οι επερχόμενες γιορτινές μέρες;
Είναι τρυφερότητα για το παρελθόν. Θάρρος για το παρόν. Ελπίδα για το μέλλον.
Είναι η ευχή, ότι κάθε φλιτζάνι μπορεί να υπερχειλίσει με τις πλούσιες και αιώνιες ευλογίες και ότι κάθε δρόμος μπορεί να οδηγήσει στην ειρήνη, στη πρόοδο και την ευημερία. Είναι για μας τους Ηπειρώτες της Αποδημίας το νόστιμο ήμαρ, η ελπίδα για την επιστροφή στον γενέθλιο τόπο, η αγάπη για την Ήπειρο.
Είναι για όλους τους Έλληνες η προσδοκία για καλύτερες μέρες.
Η επιθυμία να ξαναβρεί η Ελλάδα τον βηματισμό της, που αυτή την 8ετή και  βάλε περίοδο τον έχει χάσει. Είναι η αναγκαιότητα κάθε ελληνική οικογένεια να έχει εξασφαλισμένα τα προς βιοπορισμό των μελών της. Η προσμονή ότι, επιτέλους, το δικαίωμα για εργασία για κάθε Έλληνα, για κάθε άνεργο, είναι αναφαίρετο και πραγματοποιήσιμο. Είναι η επιστροφή όλων των νέων μας, που λόγω οικονομικής κρίσης και ανεργίας έχουν μεταβεί στις εσχατιές του κόσμου,  στη χώρα μας και σε αξιοπρεπείς εργασίες. Είναι η αλλαγή ταχύτητας της Ελληνικής οικονομίας.
Είναι η ανάπτυξη της χώρας μας, είναι η δημιουργία προϋποθέσεων για επενδυτικές δραστηριότητες. Είναι η επιστροφή του βιοτικού μας επιπέδου, στα δεδομένα της περιόδου προ της οικονομικής κρίσης.
Αυτά και πολλά άλλα είναι το μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων για όλους μας.
Αλλά για τον καθένα μας χωριστά, είναι η επιθυμία για υγεία, ευημερία, ευζωία και ευτυχία.
Χρόνια Πολλά. Καλές γιορτές. Το 2019 να φέρει σε όλους μας τα προσδοκώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: