Υλικά για 4 άτομα
4 αβοκάντο μέτρια
200 γρμ. Φύλλα σπανάκι
120 γρμ. ανθότυρο
1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο
¼ ματσάκι κόλιανδρο
αλάτι -πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Πλένετε την κινόα και τη βράζετε σε 2
ποτήρια νερό προσθέστε και λίγο αλάτι
για 10-12 λεπτά μέχρι να απορροφήσει τα
υγρά.
Καθαρίστε εξωτερικά το αβοκάντο
αφαιρέστε το κουκούτσι και Ψιλοκόψτε
τα 2 αβοκάντο, το σπανάκι , ανακατέψτε
τα υλικά ρίξτε και το ανθότυρο κομμένο
σε μικρά κομμάτια την βρασμένη κινοα
βάλτε σε ένα μπωλ.
Ψήστε το αλλά 2 αβοκάντο κομμένα στα
2 σε τηγάνι με ραβδώσεις για 2 λεπτά από
την κάθε πλευρά.
Στην συνέχεια σε ένα μπλέντερ ανακατέψτε
το λάδι, το σκόρδο, το χυμό από λεμονιού
, το κόλιανδρο, το αλάτι –πιπέρι .Σερβίρετε
τοποθετώντας πάνω από την σαλάτα το
ψημένο αβοκάντο και περιχύνουμε με τη
σως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου