Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η Πρέβεζα ιδανικός προορισμός για οικογένειες. Εκτενής αναφορά στην ΕΡΤ1!


Ο Νίκος Χούντρης, υπεύθυνος επικοινωνίας του Τουριστικού Οδηγού web-greece.gr, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 Δέκα Στην Ενημέρωση (5.7.2017), με την Μάριον Μιχελιδάκη και τον Χρήστο Παγώνη, αναλύει την τουριστική αγορά και προτείνει πακέτα διακοπών σε έξυπνους προορισμούς

Την αγάπη του για την Πρέβεζα, έδειξε για ακόμα μία φορά μέσω της Κρατικής Τηλεόρασης ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Τουριστικού Οδηγού web-greece.gr Νίκος Χούντρης.
Σε εμφάνιση του στην ΕΡΤ1, έπλεξε για ακόμα μία φορά το εγκώμιο της περιοχής κάνοντας εκτενή αναφορά.
Ο κ. Χούντρης μεταξύ άλλων είπε πως η Πρέβεζα είναι ένας ιδανικός και οικονομικός προορισμός για οικογένειες και όχι μόνο. Η τεράστια ακτογραμμή της σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των οδικών έργων την κάνουν οικονομική και εύκολα προσβάσιμη κυρίως με το αυτοκίνητο.
Καθ’όλη την διάρκεια την αναφοράς του στην Πρέβεζα οι τηλεθεατές θαύμασαν υπέροχα πλάνα της περιοχής από σχετικό βίντεο που έχει αναρτήσει ο οδηγός στη σελίδα του, η δημιουργία του οποίου έγινε με την βοήθεια του προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας κ. Πολύκαρπου Χαλκίδη.


Αξίζει να σημειώσουμε πως σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται ο Νίκος Χούντρης διαφημίζει την περιοχή μας και αυτό γιατί πιστεύει στις δυνατότητες της, ενώ μέσω αυτού, η Πρέβεζα το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πάρα πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις τόσο στην Κρατική Τηλεόραση, όσο και στα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: