Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η Μπέτυ Τσίπρα-Μπαζιάνα, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ; Η δήλωσή της για τις λογικές διορισμού συντρόφων και συγγενών άξιζε αντιπολιτευτικά, όσο δέκα ανακοινώσεις Κουμουτσάκου.


Η αλήθεια είναι πως η σύζυγος του Πρωθυπουργού δεν εκδηλώνεται δημόσια. Οπότε η οργισμένη αντίδρασή της στις καταγγελίες για «φωτογραφική διάταξη» που έκανε ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι έχει κάτι το αυθεντικό.

Απαντώντας λοιπόν στη Real News η Μπέτυ Μπαζιάνα μίλησε για «πολιτική χυδαιότητα», είπε για «ακαδημαϊκή διαδρομή χωρίς θολά σημεία», συνέστησε «σε όσους θέλουν να χτυπήσουν τον σύζυγό της να το κάνουν απευθείας», δήλωσε ότι «το θέμα δεν την αφορά προσωπικά» κοκ.

Μέχρι εδώ, τίποτα περίεργο. Οταν όμως ερωτάται γιατί επιλέγει να εργάζεται ενώ θα μπορούσε ως σύζυγος πρωθυπουργού να αποσπαστεί σε ένα πολιτικό γραφείο, απάντησε κάτι που μάλλον ως σκληρό αντιπολιτευτικό σχόλιο μπορεί να εκληφθεί: «Μακριά από εμένα τέτοιες λογικές» είπε.


Μια απάντηση δηλαδή που αφορά περισσότερο τις πρακτικές που εφαρμόζει και το κόμμα του συζύγου της (σ.σ.: κάτι σαν «τα λέω στη Real για να τα ακούει η Ράνια Σβίγκου, η Ρένα Δούρου, ο ράπερ γραμματέας κοκ»).

Με άλλα λόγια, η Μπέτυ Μαζιάνα βλέπει το τσουνάμι διορισμού συντρόφων και διαχωρίζει τη θέση της.

Δηλαδή είτε θεωρεί ότι επειδή ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει προσωπικά τους διορισμούς τέτοιου τύπου δεν τους χρεώνεται (σ.σ.: λάθος.), είτε πλέον λόγω προγράμματος δεν τον βλέπει σχεδόν καθόλου (σ.σ.: πιθανό.), είτε δεν θέλει να ανακατεύεται (σ.σ.: σωστό μεν αλλά.), είτε τέλος, του τα λέει κατ' ιδίαν, εκείνος δεν κάνει τίποτα και αποφάσισε να του τα πει και δημόσια.

Οπως και να 'χει πάντως η δήλωσή της για τις λογικές διορισμού συντρόφων και συγγενών άξιζε αντιπολιτευτικά όσο δέκα ανακοινώσεις Κουμουτσάκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: