Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Συνδικάτων των εργαζομένων στην επιχείρηση βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές, παιδιά των εργαζομένων στο λεκανοπέδιο της Αττικής και τους νεοεισαχθέντες στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας


Με καθυστέρηση αρκετών μηνών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 22 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Caravel Divani,  η εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων παιδιών των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ, που εργάζονται στην Αττική σε μια όμορφη τελετή που διοργάνωσαν η Διοίκηση του Οργανισμού και η ΠΟΣΤ.


Την Διοίκηση εκπροσώπησαν ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωστής Μελαχροινός, και τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν όλοι οι Διευθυντές του ΕΛΤΑ.
  
Ενώ από την ΠΟΣΤ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Βασιλόπουλος, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου που είναι στην Αττική , καθώς και οι Πρόεδροι και πολλοί συνδικαλιστές των πρωτοβάθμιων σωματείων της Αθήνας και του Πειραιά.

Η βράβευση των αριστούχων στην υπόλοιπη Ελλάδα θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
  



Την εκδήλωση άνοιξε η ορχήστρα νέων του Πολιτιστικού Κέντρου ΕΛΤΑ με ένα μισάωρο μουσικό πρόγραμμα.



Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί του διευθύνοντος συμβούλου  και του προέδρου της ΠΟΣΤ,  ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των παιδιών. Τα βραβεία που επεδόθηκαν σε όλους, συνόδευε και χρηματική επιβράβευση - επιταγή 200 ευρώ.

To www.romiazirou.blogspot.gr αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανο γιατί μεταξύ των αριστούχων εισαχθέντων και  βραβευθέντων είναι και τα δύο παιδιά του διαχειριστή Χριστόφορου Ευθυμίου 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες  από την εκδήλωση. 





























Δεν υπάρχουν σχόλια: