Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

O Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα και γραμματέας της ΓΣΣΕ Νίκος Κιουτσούκης για τον Αντώνη Σαμαρά: ''Ο πινόκιο έλεγε λιγότερα ψέματα''.


Μήνυμα στο twitter ανάρτησε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης σχολιάζοντας την ομιλία Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, στο οποίο αναφέρει πως «ο πινόκιο έλεγε λιγότερα ψέματα».

«Είναι τα .. τελευταία τέτοια μέτρα!!! Ο πινόκιο έλεγε λιγότερα ψέμματα.. Τα ίδια έλεγε ο ΓΑΠ. Και ο Παπαδήμος!!», αναφέρει στο μήνυμά του.

«Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός πέθανε...Ζητω ο νεοφιλελευθερισμος του Σαμαρα!!!Ολος ο λαός λαϊκιζει και αποτελεί συντεχνία...ΣΩΣΤΑ!», γράφει σε άλλο μήνυμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κιουτσούκης διαγράφηκε από τη ΝΔ το Σεπτέμβριο μετά από διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΝΔ ενάντια στα νέα μέτρα. H Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ αποφάσισε τη διαγραφή του για «αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά».
Εν τω μεταξύ σε κείμενό του που δημοσιεύεται στην Αυγή ο Νίκος Κιουτσούκης γράφει:

Η "καταστροφική συνταγή" συνεχίζεται, το "λάθος" γίνεται ανεπανόρθωτο. Εάν το "πακέτο" μέτρων ψηφιστεί, θα σφραγίσει τη χρεωκοπία των νοικοκυριών και την πτώχευση της πραγματικής οικονομίας.

Μισθωτοί και συνταξιούχοι υποχρεώνονται "δημοκρατικά" να ξαναπληρώσουν το "μάρμαρο" μιας κρίσης που δεν δημιούργησαν, την ώρα που η "ομερτά" γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ προσφέρει ασυλία στους γνωστούς-άγνωστους φοροκλέπτες.

Η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς κανένα κοινοβουλευτικό έλεγχο. Το ευρωπαϊκό κεκτημένο "ξεριζώνεται" και η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη, κρεματόριο ανέργων και νταχάου εργαζομένων.

Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει θεατής του πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος, ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι η διαπραγμάτευση τελείωσε... Η επαναδιαπραγμάτευση όμως, που υποσχέθηκε προεκλογικά, δεν ξεκίνησε ποτέ!

Η κυβερνητική πλειοψηφία επιχειρεί νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με την ένταξη τροπολογιών οι οποίες καταψηφίστηκαν μόλις πριν λίγες μέρες, ως προαπαιτούμενο για τα νέα μέτρα, με ορατό τον κίνδυνο μετατροπής του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος σε κοινοβουλευτικό "φασισμό".

Για τους εργαζόμενους και για το σύνολο των πολιτών δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της αντίστασης και της ανατροπής.

Τα συνδικάτα οφείλουν να φυλάξουν "Θερμοπύλες", να αγωνιστούν και να αντισταθούν μέχρις εσχάτων ενάντια στους στυγνούς "καταπατητές" των δημοκρατικών και κοινωνικών θεσμών.


www.tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: