Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Θετικός ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου για την Π.Υ. Πρέβεζας

Θετικός ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου για την Π.Υ. Πρέβεζας

Χωρίς μεγάλα προβλήματα και με άριστη συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων φορέων ολοκληρώθηκε η φετινή αντιπυρική περίοδος σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας κ. Απόστολο Βασδέκη.

Παρά τις δυσχέρειες και τις ελλείψεις που προκάλεσε στα σώματα ασφαλείας η οικονομική κρίση, οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όπως επεσήμανε ο κ. Βασδέκης παρότι εκδηλώθηκαν αρκετές φωτιές, αυτές αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα.
Ο κ. Βασδέκης ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν το έργο της υπηρεσίας, ειδικότερα όμως θέλησε να επισημάνει την συμβολή του αντιδημάρχου Πρέβεζας Ευάγγελου Ροπόκη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα Νίκου Ντίτσου και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων οι οποίοι, όπως επεσήμανε, ήταν παρόντες όποτε τους ζητήθηκε από την Πυροσβεστική.

IMG 3439 copy

Ο κ. Ροπόκης ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του τον Διοικητή της Π.Υ Πρέβεζας και όλο το προσωπικό για την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο το καλοκαίρι προκειμένου να προασπίσουν το περιβάλλον, τις περιουσίες και κυρίως τις ανθρώπινες ζωές από τις φωτιές.
«Ο Δήμος της Πρέβεζας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας» τόνισε ο αντιδήμαρχος σημειώνοντας ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσα στις υπηρεσίες και να αξιοποιείται ο εθελοντισμός.
Τόσο ο κ. Ροπόκης όσο και ο κ. Ντίτσος επεσήμαναν το έργο των μελών της ΛΕΚ που ανταποκρίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη όπου ζητηθεί η βοήθειά τους.
Ο πρόεδρος της ΛΕΚ Βασίλης Ράπτης πλαισιωμένος από τους Θανάση Κοτσαρίνη και Βασίλη Ρίζο για μια ακόμη φορά επισήμανα ότι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ο εθελοντισμός είναι γι ' αυτούς τρόπος ζωής.


Δείτε σχετικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια: