Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Στη Διεθνή Τουριστική "Έκθεση "Philoxenia 2012" ο δήμος Πάργας.

Στη Διεθνή Τουριστική "Έκθεση "Philoxenia 2012" ο δήμος Πάργας

























Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή ο Δήμος Πάργας σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της περιοχής, θα συμμετάσχει στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΡΗΙLΟΧΕΝΙΑ 2012 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEΧΡΟ από 22 έως 25 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την δημοτική αρχή η φετινή συμμετοχή φιλοδοξεί να δώσει μια νέα ώθηση στον τουρισμό της περιοχής μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα τα στοιχεία του τόπου μας ιστορικά, πολιτιστικά, φυσικό περιβάλλον, υποδομές, τοπικά προϊόντα ώστε να καθιερωθεί ο τόπος μας ο πιο ελκυστικός προορισμός της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Εγγύηση για τη δυναμική παρουσία του Δήμου Πάργας αποτελούν οι συντονισμένες προωθητικές ενέργειες αλλά και η έντονη ανταπόκριση των επιχειρήσεων.

Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να αποστείλουν έντυπο υλικό αλλά και να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του Δήμου Πάργας στην έκθεση, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2684360340 & 2684360200.

Δεν υπάρχουν σχόλια: