Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΕΔΔΗΕ πήγε να κόψει το ρεύμα στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας!

Η ΔΕΔΔΗΕ πήγε να κόψει το ρεύμα στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας!

Στα «σκοτάδια» παραλίγο να αφήσει η ΔΕΔΔΗΕ χθες το πρωί το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, καθώς στα χέρια του Προέδρου του, Χρήστου Δημόπουλου, έφτασε ένας ανεξόφλητος λογαριασμός ρεύματος που «άγγιζε» τα 2.700 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά δεν είναι οφειλές που δημιούργησε το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, αλλά «φέσια» που άφησε ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), ο οποίος στεγαζόταν στο κτίριο και έχει πλέον καταργηθεί. Οπότε και οι οφειλές μεταβιβάστηκαν στο Εργατικό Κέντρο.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ε.Κ., κ. Χρήστος Δημόπουλος μετέβη στην ΔΕΔΔΗΕ και πέτυχε ένα διακανονισμό, ενώ σε επικοινωνία που είχαμε, μας ανέφερε ότι τα χρέη για το ρεύμα δεν είναι οι μόνες εκκρεμότητες, που έχει αφήσει η κατάργηση του ΟΕΚ. Ορισμένοι υπάλληλοι θα παρέμεναν απλήρωτοι, αν δεν επενέβαινε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και συμπλήρωνε τα κενά κάποιων μηνών, από τα αποθεματικά του ταμείου του.

Εργαζόμενοι της Πρέβεζας μάλιστα έλεγαν χθες ότι η ΔΕΔΔΗΕ έδειξε πολύ μεγάλη... ευαισθησία στο να προσπαθήσει να κόψει το ρεύμα στο Εργατικό Κέντρο της Πρέβεζας.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: