Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ζητείται επειγόντως... χώρος για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας

Ζητείται επειγόντως... χώρος για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας

Με επείγουσα έκκλησή του προς τους πολίτες της Πρέβεζας, το τοπικό Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, γνωστοποιεί πως λόγω αυξημένων λειτουργικών αναγκών, ψάχνει μεγαλύτερο χώρο για να στεγαστεί.

Το κείμενο που διενεμήθη στα τοπικά ΜΜΕ της Πρέβεζας, αναφέρει:
«Επειδή η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα του κοινωνικού ιατρείου, για στήριξη με φάρμακα είναι μεγαλύτερη από την δυνατότητα του χώρου να τη στεγάσει, και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.
Επειδή ο κύκλος των ανασφάλιστων συμπολιτών μας συνεχώς διευρύνεται και η αξιοπρεπής παροχή υπηρεσιών υγείας σε αυτούς απαιτεί μεγαλύτερο και λειτουργικότερο χώρο.
Παρακαλούμε θερμά όποιον από τους συμπολίτες μας θα μπορούσε να προσφέρει χώρο, περίπου 80 με 100 τμ, για τη στέγαση της αλληλεγγύης που προσφέρει δωρεάν, ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο γιατρών και αλληλέγγυων και περιλαμβάνει υπηρεσίες ιατρείων διαφόρων ειδικοτήτων και κοινωνικού φαρμακείου για τους ανασφάλιστους, να μας καλέσει στα τηλέφωνα:
6936859437,6936859438 &6932646168

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στηριγμένο στην προσφορά φίλων και αλληλέγγυων συμπολιτών μας, μπορεί να καλύψει μόνο τα πάγια έξοδα λειτουργίας και τα χαράτσια.

Πρέβεζα 05 Νοεμβρίου 2012
Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: