Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Συναυλία των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας«Σπύρος Δήμας» σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση).

Συναυλία των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας«Σπύρος Δήμας» σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο

Με την Συναυλία των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ελεύθερης Πρέβεζας, από το Δήμο Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Joseph Haydn, Franz Lehar, Edvard Grieg, Antonio Lauro, Sergei Prokofiev, Aram Khachaturian, Leonard Bernstein, Διονύση Βισβάρδη, Σπύρου Δήμα, Ελένης Καραΐνδρου, Σπύρου Ευαγγέλου και Νίκου Σκαλκώτα.

Συμμετέχουν οι καθηγητές: Κωνσταντίνα Ντούσια πιάνο, Δήμητρα Αποστολίδη πιάνο, Μαριάνα Τζαφέρη υψίφωνος, Γιώργος Νάκης κιθάρα, Αλέξανδρος Ναστούλης βιολί, Νίκος Λιόντος βιολί και Γιώργος Χλίτσιος βιόλα.
Η συναυλία που θα δοθεί σήμερα στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, θα ξεκινήσει με το Εμβατήριο "Η Πρέβεζα" σε στίχους Χρήστου Καραμουστάκη και σε διασκευή και εναρμόνιση Σπύρου Ευαγγέλου και θα ολοκληρωθεί με τον 'Ηπειρώτικο» από τους 36 χορούς του Νίκου Σκαλκώτα ενώ θα ακουστεί και το έργο του Σπύρου Δήμα Καλαματιανός & Τσάμικος". Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Εν τω μεταξύ στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ο πρώτος κύκλος των εκδηλώσεων θα κλείσει με την συναυλία του βιολονίστα Κλεόδωρου Αγόρα με έργα για σόλο βιολί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: