Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κατά Παναγιώταρο «ούτε τα παιδιά του Μπαρμπαρούση,βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χ.Α. είναι Έλληνες»


«Δεν είναι Έλληνας. Για να είσαι Έλληνας πρέπει και οι δύο γονείς να είναι Έλληνες», υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αναφερόμενος στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Συμπέρασμα: Ούτε τα παιδιά του Κ. Μπαρμπαρούση είναι Έλληνες, καθώς ο επίσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι παντρεμένος με Μεξικάνα...

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στα γραφεία του κόμματος, με τους δύο βουλευτές της Xρυσής Aυγής να πιάνονται στα χέρια, μετά την δήλωση βόμβα του Η. Παναγιώταρου στο extra 3, ότι τα παιδιά από αλλοδαπή μητέρα, δεν μπορούν να λέγονται Έλληνες.

«Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ιδεολογία μας» τόνισε με νόημα ο Ηλίας Παναγιώταρος.

«Όπως ο Σχορτσιανίτης με την αφρικανή μάνα δεν είναι Έλληνας, έτσι και τα παιδιά του Μπαρμπαρούση από Μεξικάνα μητέρα, δεν είναι Έλληνες»

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης σε έξαλλη κατάσταση έφυγε τρέχοντας από τα γραφεία του κόμματος και κατευθύνθηκε στην πρεσβεία του Μεξικού, όπου και ζήτησε πολιτικό άσυλο. Venceremos amigo Barbarousi!

www.JungleReport.gr

Σχόλιο Romianews: Γνωρίζω την οικογένεια του βουλευτή Μπαρμπαρούση τα τελευταία 18 χρόνια. Το πατρικό σπίτι της γυναίκας μου είναι στη ίδια γειτονιά με το δικό του σ' 'ενα χωριό του Ξηρομέρου. Ανήκουμε σε άκρως αντίθετους πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους. Αυτό δεν θα με εμποδίσει  να  διαφωνήσω όμως με τα λεγόμενα του κ. Παναγιώταρου. Και η σύζυγος του Κώστα Μπαρμπαρούση ( ο πατέρας της είναι Έλληνας ) αλλά και τα παιδιά του γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Κύριοι της Χρυσής Αυγής ,βρείτε τα μεταξύ σας ιδεολογικά και έπειτα ελάτε να μας πουλήσετε πατριδοφροσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: