Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

To Footvolley διεξάγεται σήμερα 14 και αύριο 15 Αυγούστου 2012 στη παραλία Λούτσας Πρέβεζας!

Footvolley 14 και 15 Αυγούστου στη Λούτσα!

Στην πανέμορφη παραλία της Λούτσας στην Πρέβεζα – στο W café - θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά FOOTVOLLEY στην Ήπειρο.



Η εταιρία διαφήμισης και επικοινωνίας STUDIO MEDIA σε συνεργασία με την MC EVENTS διοργανώνει το τουρνουά FOOTVOLLEY φέτος το καλοκαίρι στο Ιόνιο και μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου θα δώσουν το παρών στις 14 & 15 Αυγούστου σε ένα μοναδικό σόου πάνω στην άμμο.

44

Ανάμεσά τους ο Λουτσιάνο Ντε Σοούζα, ο Σοάρες, o Lima Anderson κ.α. ενώ προσκεκλημένοι στο event είναι μεταξύ άλλων o Loutsiano Galleti , ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Κώστας Σόμμερ…

footvolley 2-610x400

To FOOTVOLLEY είναι ένα καινούριο και συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα και στην Ελλάδα διεξάγονται τουρνουά FOOTVOLLEY από το 2001 έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.
Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάσημους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να απολαύσουν το παιχνίδι αλλά και να έρθουν κοντά στον αθλητισμό. Οι GIOVANNI, CASTILLO, CAREMBEU, DIOGO, LUCIANO, BERMUDES, IVIC, ΧΟΥΤΟS, ΟΚΚΑS κ.α συμμετείχαν και πρόσφεραν στο κοινό μοναδικές στιγμές θεάματος.

Footvolley World Challenge 2008  2008 07202008112241

Το εγχείρημα της MC EVENTS, διοργανώτριας εταιρίας όλων των τουρνουά FOOTVOLLEY, στέφεται με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς η αποδοχή του κοινού αυξάνεται θεαματικά χρόνο με το χρόνο.
Η MC EVENTS υπόσχεται για μια ακόμη χρονιά απίστευτο θέαμα, διάσημους καλεσμένους και πολλή διασκέδαση! 

Ωρα έναρξης 17:00.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: