Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

''NAI'' στο αλιευτικό λένε οι Παντοκρατορίτες, μετά από απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης. Εξακολουθεί να διχάζει η κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου στον Παντοκράτορα!


Mετά το «όχι» της Επιτροπής Αγώνα για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου στον Παντοκράτορα, «ναι στη δημιουργία του έργου» λένε οι Παντοκρατορίτες.
Σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Παντοκράτορα» το Σάββατο το απόγευμα και παραθέτοντας σειρά επιχειρημάτων για το θέμα, προέκυψε ότι οι κάτοικοι του οικισμού επιθυμούν δημόσιο αλιευτικό καταφύγιο για όλο τον λαό της περιοχής. 

Μάλιστα στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου έγινε η επικαιροποίηση του ψηφίσματος που είχε εκδώσει το 2009 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα, λέγοντας ναι στην κατασκευή ενός αυστηρά αλιευτικού καταφυγίου το οποίο θα εξυπηρετεί τους ντόπιους ψαράδες, υπό τρεις βασικές προϋποθέσεις: Την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, τη δημιουργία πρόσβασης από το πεδίο βολής και όχι από τον αιγιαλό καθώς και την μη διατάραξη της πολεοδομικής μελέτης του Παντοκράτορα.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σταύρο Βλάχο με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχει πρόβλημα από το έργο που θα γίνει στην περιοχή.
 Ωστόσο όπως τόνισε ο ίδιος τόσο ο Σύλλογος όσο και οι κάτοικοι θα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του έργου και θα παρέμβουν αν και εφόσον χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: