Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Πάτησε... παρκέ η ''Νικόπολη''. Άρχισαν οι προπονήσεις για την νέα περίοδο στο Κλειστό της Πρέβεζας.

Πάτησε... παρκέ η Νικόπολη

Τις πρώτες της προπονήσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κάνει η Νικόπολη, με τους παίκτες και τον προπονητή Νεκτάριο Βαβέτση, να πατούν... παρκέ στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», τσεκάρει το υλικό που θα έχει στα χέρια του, μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Αυτό αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, στην «πρώτη» της ομάδας.

Η ομάδα θα στηριχθεί και φέτος σε Πρεβεζάνους καλαθοσφαιριστές και σύμφωνα με τον Νεκτάριο Βαβέτση, το αγωνιστικό της πλάνο, δε θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

IMG 7847

Να σημειωθεί επίσης πως η ομάδα αποτελεί προϊόν συγχώνευσης της Νικόπολης και του Άτλα Πρέβεζας, ενώ το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα έχει διαφορές σε σχέση με την περασμένη σεζόν

Θα υπάρχουν τρεις όμιλοι (ακολουθεί ο όμιλος της Νικόπολης) και το σύστημα διεξαγωγής αλλάζει όπως αναφέρουμε παρακάτω:
Ο όμιλος
Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Α.Ο.Φ. ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ
Γ.Σ. ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ
Α.Ε.ΔΟΞΑ«ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ»
Α.Κ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Γ.Ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

IMG 7853

Το σύστημα
Α΄ ΦΑΣΗ
Οι ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες και θα προκύψει βαθμολογία.
Οι δυο (2) πρώτες βαθμολογικά ομάδες από κάθε όμιλο, δηλ. σύνολο έξι (6) ομάδες θα αγωνιστούν στην Β' ΦΑΣΗ. Η τελευταία βαθμολογικά ομάδα κάθε ομίλου θα υποβιβάζεται στην Β' Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ.
Β΄ ΦΑΣΗ (PLAY - OFFS)
Στη Β' ΦΑΣΗ οι έξι (6) ομάδες, θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας ομάδας ΕΣΚΑΒΔΕ που θα ανέλθει στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Στη Β' ΦΑΣΗ οι ομάδες θα μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την Α' ΦΑΣΗ.

IMG 7852
Δείτε σχετικό βίντεο από την προπόνηση.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: