Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πήραν... εμπρός οι «μηχανές» στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Άρχισε η προετοιμασία για την φετεινή χρονιά.

Πήραν... εμπρός οι «μηχανές» στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Την πρώτη του προπόνηση έπειτα από «απουσία» ενός χρόνου, έκανε χθες στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου «Αθανασία Τσουμελέκα», ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χριστοδούλου και οι 28 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση, είχαν μια πρώτη επαφή με το... χορτάρι, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και συνάμα την πρώτη τους γνωριμία. Στο γήπεδο βρέθηκαν και τα μέλη του ΔΣ, στηρίζοντας έτσι από το ξεκίνημα τη νέα προσπάθεια.

Ο πρώην αρχηγός και νυν προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, από τα πρώτα λεπτά έδειξε τα στοιχεία που θέλει από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, ζητώντας ρυθμό, συγκέντρωση και πειθαρχία στις ασκήσεις.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας, πέρα από τη δουλειά στο γήπεδο, θα περιλαμβάνει και ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο Μονολίθι.

Γενικότερα το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι:
Δημουλιάς, Μπούκουρας, Τσιλιγκίρης, Σκαμνέλος Χρ., Σκαμνέλος Δ., Κοψάρης, Μέλος, Ντέτσικας, Χαϊτίδης, Μερισιώτης, Καρακώστας, Νταλιάρδας, Τζαμπάφτης, Γκουνέλας, Γκαρτζονίκας, Βάλβης, Κίστης, Λάσκαρης, Ζιάκας, Κατσαμπαλάκος, Ναστούλης, Χαϊδάκης, Τζαβάρας, Χριστοδούλου, Ζάκας, Νίκου, Ευθυμίου, Τόκης, Πανούσης, Παναγόπουλος, Γεωργουσόπουλος.
Στο παραπάνω ρόστερ μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα γίνουν προσθαφαιρέσεις, ενώ να σημειωθεί πως θα δοκιμαστούν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που υπό προϋποθέσεις θα πλαισιώσουν τους υπόλοιπους.
Χριστοδούλου: «Είναι μεγάλη η χαρά μου»
IMG 8357

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, ο Γιώργος Χριστοδούλου δηλωσε.
«Είναι μεγάλη η χαρά μου που πατάω και πάλι το γήπεδο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης, τον Πρόεδρο και όλους τους απλούς φιλάθλους, που υπάρχει πάλι κόσμος στο γήπεδο αυτό και από το νέο μου πόστο νιώθω δέος. Θεωρώ εν μέρει οτι ο στόχος έχει επιτευχθεί. Να υπάρχουν τόσα παιδιά στο γήπεδο, δε το πίστευα ποτέ ότι θα γίνει.Μετράω 28 παίκτες και είναι μεγάλη μου χαρά. Περιμένω κι άλλα παιδιά να έρθουν.
Η πορεία της ομάδας ειναι προδιαγεγραμένη. Θα πάμε σίγουρα πολύ καλά και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβάλλουμε σε αυτό».

Παράλληλα, τόνισε για την πορεία της προετοιμασίας: «Τα παιδιά είναι εργαζόμενα και είναι καλοκαίρι. Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν θα υπάρχει φόρτος προπονήσεων. Θα διασκεδάσουμε, θα ιδρώσουμε, θα τρέξουμε και είναι σίγουρο ότι θα βγάλουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο κ. Χριστοδούλου έστειλε επίσης το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα: «Είναι κλισέ να λέμε συνεχώς ότι θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Εννοείται αυτό πλέον. Εγώ να τον διαβεβαιώσω ότι θα δει κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Βλέπω 28 παιδιά που έχουν καταγωγή από την πόλη της Πρέβεζας, έχουν ευθύνη και ξέρουν τι να κάνουν μέσα στο γήπεδο».


Δείτε σχετικό βίντεο της πρώτης προπόνησης



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: